Andeko
Image default
Banen en opleidingen

Volg een Six Sigma training om lean te werken

Wil je jouw werknemers graag leren om lean te werken? Dan kun je denken aan een Six Sigma training van het bedrijf L6SigmaCoach. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diverse methodes om het lean werken te introduceren. Dit doen ze niet alleen graag voor grote bedrijven, maar ook voor de kleinere bedrijven. Het maakt dus niet uit wat de omvang van jouw bedrijf is; voor een Six Sigma training kun je uitstekend bij L6SigmaCoach terecht. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp, nabij Amsterdam, en heeft al diverse startende en meer ervaren bedrijven de goede weg op geholpen.

Volg ook diverse opvolgende cursussen

Wanneer je een Six Sigma training hebt gevolgd bij dit bedrijf, is het ook mogelijk om opvolgende cursussen te volgen. De trainingen bevatten verschillende niveaus, dus zodra de laatste training is afgerond zal jouw bedrijf het beste getraind zijn in lean werken. Wanneer je gaat voor een compleet traject, begin je standaard met de Yellow Belt Six Sigma training. Hierna komt de Green Belt training en tot slot komt de Black Belt training. Deze laatste training is dus voor de meer ervaren projectleiders. Door deze verschillende gradaties aan trainingen aan te bieden, is er voor elk soort bedrijf wel een geschikte cursus die gevolgd kan worden.

Leer lean werken bij dit ervaren bedrijf

Wanneer je een Six Sigma training volgt, kun je rekenen op een cursus die is opgebouwd uit diverse praktijkgerichte cases. Deze cases zijn gebaseerd op herkenbare en echte situaties die in bedrijven voorkomen. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen en krijg je training van de beste trainers. Wanneer je jouw bedrijf graag naar een hoger niveau wilt tillen, kun je dus het beste de professionals van L6SigmaCoach inschakelen. Heb je eventueel nog vragen over de cursus? Neem dan contact op met dit bedrijf. Zij helpen je graag verder en geven je desgewenst persoonlijk advies.

https://l6sigmacoach.nl/