Andeko
Image default
Financieel

Zo kan je ook miljonair worden

Om rijk te worden hoef je echt niet per se een werkweek van 60 uur te draaien als advocaat of ondernemer. Er zijn ook nog voorbeelden bekend van mensen die op een hele andere manier rijk zijn geworden. Hieronder lees je een aantal leuke, waargebeurde verhalen van mensen die miljonair zijn geworden met niet alledaagse ideeën.

Zo was er ooit een getrouwde man die een datingsite oprichtte voor getrouwde mensen. Je kunt je dan ook alleen aanmelden als je getrouwd bent. Blijkbaar was het een gat in de markt, want de beste man is inmiddels miljonair. Een Amerikaanse jongeman besloot op zijn 16e te stoppen met school om zich te richten op het verkopen van zijn Oma’s jam. Momenteel verkoopt hij meer dan 500.000 jampotjes per jaar! Ook het bedrijf dat zonnebrillen en andere kledingstukken voor honden maakt is een mooi voorbeeld. Het bedrijf Doggles is in no time uitgegroeid tot een winstgevende zaak. Eveneens een mooi verhaal, een jongen uit Amerika richtte een website op waar hij adverteerruimte aanbood. Verder kon je helemaal niks op de website. Vanwege de enorme aandacht in de pers groeide deze website uit tot een hype. Adverteerders stonden in de rij en sommige advertenties gingen voor zo’n $40.000 dollar over de toonbank. Tot slot de jongen die excuusbrieven schreef om niet de hoeven werken. Hij was er op een gegeven moment zo goed in geworden dat hij het zag als een vak en zo een bedrijf oprichtte. Voor $25 dollar krijg je de beste excuusbrief ooit toegestuurd.

Nou is de kans dat jou zoiets overkomt natuurlijk klein, maar wil ermee zeggen dat iedereen miljonair kan worden als je maar een beetje creatief bent en lef hebt. Leren beleggen is overigens ook altijd een goede manier geweest om geld te verdienen. Tip; met name beleggen in goud is nu zeer interessant.

http://leerbeleggen.com