Andeko
Image default
Financieel

Review van EnquêteVergelijk

Er zijn meer bedrijven die hetzelfde doen als Euroclix. EnquêteVergelijk is bijvoorbeeld zo’n bedrijf. Daarom geven we je ook een review van EnquêteVergelijk. Via EnquêteVergelijk is het mogelijk om geld te verdienen. Door het invullen van enquêtes kan je op een makkelijke manier een zakcentje bijverdienen. 

Dit bedrijf biedt je echter wel minder mogelijkheden om geld te verdienen en te besparen. Wanneer je je aanmeldt via EuroClix, dan heb je veel meer mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kan je niet alleen geld verdienen door enquêtes in te vullen, maar bijvoorbeeld ook door e-mails te lezen. Daarnaast kan je geld verdienen door de producten die je toch al nodig hebt via deze site te bestellen. De mogelijkheden die Euroclix je biedt zijn dus veel uitgebreider. 

Is EnquêteVergelijk betrouwbaar?

In deze review van EnquêteVergelijk moeten we natuurlijk even aandacht besteden aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf. In de eerste plaats valt op dat dit bedrijf niet in Nederland is gevestigd, maar in het Verenigd Koninkrijk. Ook is het bedrijf geen Nederlandse rechtspersoon, maar een Engelse Limited. Daarnaast vinden wij de privacy-voorwaarden niet altijd even duidelijk. Hier kan dus nog wel het een en ander verbeterd worden. 

Online enquêtes invullen voor geld

Met online enquêtes invullen kan je geld verdienen. Veel mensen weten het niet, maar het invullen van een enquête kan een makkelijk manier zijn om wat extra’s te verdienen. Online enquêtes invullen kan je enkele honderden euro’s per maand opleveren. Wanneer je dus wel wat extra geld kan gebruiken, dan is dit een hele geschikte manier.

Wat zijn de voordelen van online enquêtes invullen?

Natuurlijk is een voordeel van het invullen van online vragenlijsten dat je wat extra geld verdient. Er zijn echter wel meer manieren om aan meer geld te komen. Waarom is deze manier nu zo populair? Daar zijn verschillende redenen voor. 

Een reden is dat het invullen van vragenlijsten vanuit huis kan. Iedereen heeft wel momenten op de dag waarop hij even niets te doen heeft. Je kan dan uit verveling een serie op Netflix kijken, maar je kan ook even een onderzoek invullen. Op die manier verdien je net even wat extra’s en je hebt niet eens door dat je aan het werk bent!

Een ander voordeel van het invullen van online vragenlijsten is dat je er geen specifieke vaardigheden voor hoeft te hebben. Iedereen kan het doen. Wanneer je dus op een makkelijk manier wat bij wilt verdienen, zonder dat je een specifieke vaardigheid hoeft te hebben, dan is dit de manier.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/