Andeko
Image default
Bedrijven

Een nieuwe stap voor jouw bedrijf

Het gaat goed met jouw bedrijf in de afgelopen jaar. De winst is perfect en het is tijd voor de volgende stap, de groei naar een nieuw pand. Inmiddels een mooi pand gevonden maar nu moet alles nog over gebracht worden. En dat is wel heel veel werk waar je als bedrijf eigenlijk geen tijd voor hebt. Want elke seconde die besteed aan de verhuizing kost net te veel geld. Want deze tijd kun je niet besteden aan de klanten waar je zo hard voor hebt gewerkt. Om deze stress op te pakken staat verhuisbedrijf Limburg voor je klaar. Zij nemen alles wat betrekking heeft tot de verhuizing van jou over zodat jij en je werknemers kunt focussen op de werkzaamheden van jouw bedrijf.

Verhuisbedrijf Limburg biedt een totaalservice

Zij helpen niet alleen met het verhuizen, dit is maar een klein gedeelte van de service die zij bieden. Naast het verhuizen helpen zij ook met het inpakken en uitpakken van de inboedel. Plus het demonteren en monteren van de meubels. Dit zal jouw bedrijf ontzettend veel tijd schelen. Want je hoeft namelijk helemaal geen aandacht meer te besteden aan de verhuizing. Verhuisbedrijf Limburg neemt dit helemaal over. Je moet nu alleen nog aangeven waar alles komt te staan in het nieuwe pand en zij zorgen ervoor dat alles met goede zorg geplaatst wordt.

Een logistiek verlengstuk

Naast verhuizen bieden ze ook een logistiek verlengstuk aan jouw bedrijf. Zij helpen graag met de transport en opbouw van beurzen in heel Europa. Of het transport van pakketten en los verpakte producten op pallets. Hiermee zijn ze een totaal pakket en nemen ze de zorg voor jouw bedrijf over wat je misschien net zoekt. Want niks is vervelender dan dat je voor elke handeling binnen het bedrijf een ander oplossing moet zoeken. Op deze manier ontzorgen ze jou waarbij je één aanspreekpunt hebt voor alle transport, verhuizingen en opslag. Dus zit je met je handen in je haar en weet je het allemaal even niet meer. Neem dan contact op met verhuisbedrijf Limburg en kom samen tot een overeenkomst met alle oplossingen die je zoekt.

https://cargo-care.nl/