Andeko
Image default
Bedrijven

De woonkamer trends van 2020

Ieder jaar zien we weer een hoop verschillende trends voorbij komen voor in de hele woning. Vandaag gaan we iets meer vertellen over de nieuwste trends en mogelijkheden voor in de woonkamer. Dit is namelijk een ruimte in huis waar we veel tijd doorbrengen, het is dus belangrijk dat de ruimte stijlvol, gezellig en comfortabel is! Hopelijk heb je iets aan de trends en kun je er zelf ook iets van toepassen in je eigen woning.

Warme kleuren en materialen

Dit jaar zien we dat er een hoop verschillende soorten warme kleuren en materialen gebruikt worden in de woonkamer. Dit zorgt er direct voor dat de sfeer een stuk warmer en huiselijker is. De winter komt er nu natuurlijk weer aan, dus waarschijnlijk zullen een hoop mensen deze trend volop gaan toepassen in hun woning om alles een stukje gezelliger te maken voor de winter.

Tv wand in de woonkamer

Een andere trend die we zien is de TV wand. Zoals de naam het al zegt is dit een wand voor de TV, maar niet zomaar een. Deze wordt namelijk op maat gemaakt waardoor het perfect aansluit op de rest van je woonkamer. Je kunt zelf bepalen welke materialen er gebruikt moeten worden en wat het design wordt. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om een haard te laten plaatsen hierin waardoor het er nog mooier uitziet. 

Buitenlandse stijlen

In de gehele woning zien we steeds meer buitenlandse stijlen terugkomen in 2020 en zo ook in de woonkamer. Zuid Amerikaans, Aziatisch, je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn allerlei leuke meubels en accessoires te vinden die je kunt gebruiken voor een unieke stijl in je woonkamer.

Een hoop leuke toepassingen en trends dus in 2020. Gebruik jij deze trends ook al in je woonkamer? Zo niet, ga er dan snel mee aan de slag en maak iets leuks van je woonkamer!