Andeko
Image default
Auto's en Motoren

Ducati motor kopen

Laat je hart sneller kloppen door een Ducati motor. Ducati is een Italiaans merk en is ontstaan uit een radiofabriek. Het merk werd overgenomen door de Italiaanse regering nadat het bedrijf zwaar beschadigd uit de Tweede Wereldoorlog kwam. Wil jij je eigen Ducati motor kopen, dan ben je vast benieuwd hoe de beste Ducati motor tot stand is gekomen.

De geschiedenis van Ducati

Ducati focust zich voornamelijk op motorfietsen. Een van de eerste modellen die uit de net opgerichte Ducati fabriek rolde was de Cucciolo. Dit model werd voor het eerst op een beurs in Turijn gepresenteerd. Fabio Taglioni ontwikkelde een motorfiets die 100 pk kon produceren. Deze motorfiets werd speciaal ontwikkeld om met Harley Davidson te concurreren. Er was veel concurrentie in die tijd en veel kwam dan ook uit eigen land. Ook Japan werd een geduchte concurrent. Japan kwam met twee Honda viercilinder motorfietsen en dreigde alle Europese concurrentie weg te vagen. Het merk heeft standgehouden, is nog steeds in handen van Audi en is onmisbaar voor de moderne motor industrie.

Zure motorpech

Het gebeurt, pech met je motor, en dat is zuur. En het is al helemaal zuur als jouw mooie Ducati motor pech heeft langs de weg. Mocht dit gebeuren dan wil je natuurlijk wel graag iemand die verstand heeft van jouw motor. Met de RoadGuard-app heb je specifieke pechhulp voor jouw motor! Je weet precies waar je aan toe bent want de app hanteert vaste prijzen voor verschillende pech soorten. Je hoopt natuurlijk dat, wanneer je de app download, je geen motorpech krijgt. Je rijdt natuurlijk wel een stuk comfortabeler wanneer je weet dat er snel hulp zou kunnen komen. Dit kan door middel van je locatievoorziening op je mobiele telefoon. Je smartphone geeft namelijk je exacte locatie door. Een pechhulpverlener weet precies waar jij en je kapotte motor zich bevinden.