Andeko
Image default
Auto's en Motoren

Is een motorrijbewijs jouw grote droom? Gelijk Geslaagd helpt je met de theorie!

Is het jouw grote droom om motor te kunnen rijden? Ben je al aan het lessen en vind je het geweldig? Gaat het rijden op de motor je inmiddels al best goed af maar ben je vooral tegen het theoriegedeelte aan het aanhikken? Helaas voor jou is het theoriegedeelte een belangrijk onderdeel, je moet het theoriecertificaat op zak hebben om het motor rijbewijs te kunnen behalen. Gelukkig hebben wij van Gelijk Geslaagd wel goed nieuws voor jou, wij kunnen jou uitstekend en snel aan het theoriecertificaat helpen. Hoe we dat doen? Met onze unieke, razendsnelle en fantastische motortheorie cursus. En denk je nu, jeetje ik heb echt geen zin en tijd om meerdere keren naar een cursuslocatie te moeten komen om de theorie aan te leren? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij ons hoef je maar 1 keer naar een cursuslocatie te komen. Deze ene dag leren wij je alle motortheorie aan en zorgen ervoor dat je ook nog eens op die dag slaagt voor het examen. Je bent dus echt helemaal klaar binnen 1 dag!

Uitstekend onderbouwde theorieles

De theorieles wordt gegeven in de ochtend, hiermee gaan we vanaf 07.00 mee aan de slag. De les is zeer goed onderbouwd en voor iedereen prima te volgen. Vanzelfsprekend wordt de les gegeven door een ervaren, aardige docent die heel relaxed is maar natuurlijk ook van wanten weet. Het lesmateriaal dat je van ons krijgt is up-to-date. De docent geeft je tijdens de les de meest handige tips en trucjes waarmee je werkelijk alle lesstof kunt onthouden. Er wordt geoefend met examens welke er zo uitzien als het examen bij het CBR. Wij zorgen voor lekkere drankjes en een lunch, een examenplek en vervoer van en naar de examenlocatie.

Wij helpen jou graag

Wil jij je graag inschrijven voor de cursus motortheorie of zou je juist graag een theorie cursus auto volgen? Het kan allemaal! Je kan zelfs ook een tweedaagse cursus scootertheorie bij ons komen volgen. Welk voertuig jij ook wilt gaan besturen, wij helpen jou de theorie door!

https://www.gelijkgeslaagd.com/