Andeko
Image default
Electronica en Computers

Verras uw kinderen met een auto bouwpakket

Bent u op zoek naar een cadeau dat zowel leerzaam als leuk is? Denk dan eens aan een goed auto bouwpakket. Dit cadeau heeft namelijk het beste van twee werelden gecombineerd. U kunt samen de auto in elkaar zetten en daarna kan u zoon of dochter spelen met zijn eigen gebouwde bestuurbare auto! Naast dat het natuurlijk een fantastische beloning is voor uw kind dat het met zijn eigen handen een auto in elkaar heeft gezet. Heeft uw kind ook nog eens veel geleerd in het bouwproces. Het proces verbeterd namelijk het technisch inzicht van kinderen. 

Jullie eigen project met een auto bouwpakket

Door samen met uw zoon of dochter te bouwen aan een auto creëren jullie samen jullie eigen project. Voor u en uw kind is het een zeer leuke en leerzame ervaring om samen jullie eigen project te hebben. U kunt bijvoorbeeld het project beginnen met een rolverdeling. Op deze manier brengt u uw zoon of dochter bij dat het belangrijk is om bij ieder project een duidelijke rolverdeling en planning te hebben. Nadat de rollen zijn verdeelt kan het bouwproces beginnen. Door uw kind te begeleiden en te helpen zal het voor uw kind een leerzame ervaring worden.

Racen met jullie eigen gebouwde auto

Het gaat natuurlijk niet alleen om het eindresultaat bij een auto bouwpakket maar om de weg ernaar toe. Maar het leukste is misschien nog wel dat op het moment het project succesvol is afgerond jullie samen een super vette bestuurbare auto hebben gemaakt met het auto bouwpakket! Het is de kers op de taart! Uw kind kan nu gaan spelen met zijn eigen gebouwde auto een mooie prestatie waar hij of zij trots op zal zijn. Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog een auto bouwpakket voor u en uw kinderen.