Andeko
Image default
Woning en Tuin

Lekkage aan het dak? Kewodak Service

Bij een daklekkage wilt u graag dat er zo snel mogelijk iemand komt om uw dak te repareren. Een lekkend dak is vervelend en bovendien kan het veel schade aanbrengen aan het dak en ook aan meubilair. Daarbij begint een daklekkage vaak klein, maar deze zal snel groter worden als te lang gewacht wordt met repareren. Dan bent u nog verder van huis. Daarom is het prettig dat u dag en nacht kunt rekenen op het team van Kewodak Service. Onze dakspecialisten staan direct voor u klaar om u van het probleem af te helpen.

Daklekkage verhelpen en voorkomen

Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van daken, kunnen wij snel een daklekkage verhelpen. Nog beter zou het zijn als u een daklekkage kunt voorkomen. Hiervoor is regelmatig onderhoud aan uw dak nodig. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van bladeren en vuil uit dakgoten, of het verstevigen van zwakke plekken. Als u zelf geen omkijken wilt hebben naar het onderhouden van uw dak, dan kunt u hier natuurlijk ook de dakspecialisten van Kewodak voor inschakelen. U kunt zelfs een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten, zodat u zeker bent van een periodieke keuring van uw dak.

Dakbeveiliging

Bij Kewodak hechten we veel belang aan zowel uw als onze veiligheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden aan het dak. Om onze werkzaamheden op een goede manier te kunnen volbrengen, is het dus belangrijk dat we eerst uw dak controleren. Deze moet aan een aantal eisen voldoen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de toegankelijkheid van het dak, en naar mogelijkheden om veiligheidskabels te bevestigen. Op de website van Kewodak kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden en over dakbeveiliging. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden en de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

http://www.kewodakservice.nl/