Andeko
Image default
Dienstverlening

Daarom een ooglidcorrectie

Als je last hebt van overhangende oogleden, kan een ooglidcorrectie veel verlichting geven en het uiterlijk aanzienlijk verbeteren. Bij Ooglift, specialist in ooglidcorrecties, krijg je een persoonlijke en veilige zorg tegen een scherpe prijs. In dit artikel wordt uitgelegd wat een ooglidcorrectie inhoudt en wordt wat meer verteld over specialist in ooglidcorrecties: Ooglift.

Wat gebeurt er bij een ooglidcorrectie?

Een behandeling begint bij een vooronderzoek. Hierbij worden je wensen besproken, wordt gekeken of je in aanmerking voor behandeling komt en wordt gekeken wat voor jouw gezicht de beste aanpak is. Voor het beste resultaat wordt nauwkeurig gekeken naar de vorm van het gezicht en de conditie van de huid.

Ook wordt bij het vooronderzoek alle informatie gegeven over de behandeling en het verwachte resultaat. Een ooglidcorrectie is een kleine operatie waarin de oogleden chirurgisch worden gecorrigeerd. Een ooglift bijvoorbeeld is een operatie van minder dan een uur waarin met een lokale verdoving het teveel aan huid boven de ogen wordt verwijderd. Het snijden in de huid wordt niet gevoeld en geeft weinig littekens. Na de operatie kan je vaak al meteen naar huis. Vaak geeft een relatief kleine correctie al een aanzienlijke verbetering in het gezicht.

Waarom Ooglift?

Ooglift is gespecialiseerd in cosmetische oogchirurgie en heeft veel ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Omdat het gezicht het eerste is wat van een persoon gezien wordt en het belangrijkste in iemands uiterlijk, vindt Ooglift een persoonlijke en zeer zorgvuldige behandeling belangrijk. In het gratis consult wordt gekeken naar de ogen en het gezicht en op basis hiervan worden de mogelijkheden uitvoerig besproken. Wat natuurlijk een basisvereiste is is de veiligheid. De kliniek heeft hiervoor diverse keurmerken en blijft zich inzetten voor de beste, veilige behandelingen. Ook staat een goede service hoog bij Ooglift, voor en na de behandeling is er een goede begeleiding en staat er altijd iemand klaar om al je vragen te beantwoorden.

Als je een ooglidcorrectie overweegt, laat je dan adviseren en verzeker je ervan dat je bij Ooglift op het goede adres bent. Want een ooglidcorrectie moet je aangaan met een goed gevoel! Kijk voor meer informatie op www.ooglift.nl en neem contact op.