Andeko
Gezondheid

Ongewenst zwanger?

Ongewenste zwangerschap komt vaker voor dan u waarschijnlijk denkt. En toch voelen vrouwen die ongewenst zwanger zijn zich vaak onbegrepen. Ze durven er niet echt over te praten terwijl ze een lastige beslissing moeten maken. Om deze vrouwen een hart onder de riem te steken, is in 1971 Bloemenhove kliniek opgericht in Heemstede. Deze abortuskliniek is laagdrempelig en helpt vrouwen die op welke manier dan ook ongewenst zwanger zijn geraakt. U kunt bij ons terecht voor de gewenste hulp zonder oordeel. Bekijk ook eens de abortus ervaringen van vrouwen die u zijn voorgegaan.

Bloemenhove team 

Het specialistische team van Bloemenhove bestaat uitsluitend uit vrouwen, wat door de meeste mensen als erg prettig wordt ervaren. Wij zorgen er graag voor dat u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor abortus behandelingen, maar ook voor alle zorg er omheen. We luisteren naar uw verhaal, stellen u gerust en kunnen het nodige advies geven. Ook na de behandeling zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt, fysiek maar zeker ook emotioneel. Daarnaast kunnen we u helpen bij het vinden van een anticonceptiemiddel dat bij u past.

Abortuspil 

Er zijn verschillende methoden voor het afbreken van een zwangerschap. De methode die we zullen toepassen is afhankelijk van hoever uw zwangerschap gevorderd is. Daarbij kunt u in de meeste gevallen zelf kiezen of u onder narcose wilt, of alleen plaatselijk verdoofd wilt worden. Deze zaken zullen we voorafgaand aan de behandeling met u bespreken. Tot en met 8 weken zwangerschap kan nog gekozen worden voor een abortuspil. Voor informatie over de verschillende abortus methoden en over de abortus pil, kunt u terecht op onze website. Natuurlijk kunt u ook gerust contact met ons opnemen, zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

http://www.bloemenhove.nl/nl/home

Gerelateerde artikelen

De gezonde smoothie

Sapvasten voor mensen

Oorzaken libido verlies