Andeko
Image default
Dienstverlening

Jaarrekening Word sbr

Bedrijven moeten nu vaak hun jaarrekening aan bepaalde organisaties verplicht in sbr aanleveren. Hieronder vallen veel overheidsinstanties dat al gebruik maken van sbr. Sbr bespaart veel tijd en geld. Het is dus ook niet zo gek dat ze de jaarrekening in sbr willen ontvangen.

Voor sommige bedrijven is dit wel een probleem. Ze gebruiken namelijk geen sbr voor het opstellen van de jaarrekening. Veel bedrijven gebruiken hiervoor nog gewoon Word. Word is een software van Microsoft dat door miljoenen bedrijven over de wereld word gebruikt. Deze bedrijven hoeven niet in paniek te raken want ze kunnen gebruik maken van jaarrekening Word sbr.

Door gebruik te maken van jaarrekening Word sbr kunnen bedrijven toch hun jaarrekening in sbr aanleveren. Het is namelijk een software waarmee een jaarrekening dat in Word is opgezet naar sbr omgezet kan worden. Zo hoeft er niet een nieuwe jaarrekening in sbr gemaakt te worden. De jaarrekening dat al in Word is gemaakt word gewoon met een paar klikken veranderd in een sbr bestand.

Veel bedrijven kiezen dan ook voor jaarrekening Word sbr. Dit bespaart veel tijd en op ten duur ook veel geld. Zo kunnen ze zich gaan richten op andere werkzaamheden.