Andeko
Image default
Vakantie

Prachtig vakantiehuis in Le Marche, Italië

Geniet van een heerlijke vakantie in dit vakantiehuis in het mooie Le Marche!

 

Wil je lekker onbezorgd op vakantie met de hele familie? De zon opzoeken in het mooie Italië? Dit vakantiehuis in Le Marche, Italië staat op een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Ook een vakantie met meerdere gezinnen of met je vriendengroep is mogelijk en heel leuk om eens een keer te doen.

Vakantiehuis met vele voorzieningen

Dit grote vakantiehuis met grote woonkamer, open haard, vele slaapkamers en verschillende badkamers en inclusief wifi biedt vele mogelijkheden voor een fijne tijd. Het huis heeft met het tal aan slaapplekken plaats voor al je familie of vrienden. Geniet van de luxe van een compleet ingericht huis met alles erop en eraan.

Of je nu komt om uit te rusten van je drukke leven, je wil onderdompelen in de Italiaans cultuur, lekkere dagen aan zee wil liggen, wil genieten van de natuur of op avontuur wil, in en rond dit huis kan je je helemaal uitleven. Zowel binnen als buiten is er genoeg te doen. Vind een heerlijk plekje in het knusse huis of in de mooi ingerichte enorme tuin om lekker te lezen, in de zon te zitten of ga lekker zwemmen in het zwembad naast het huis. Of ga samen sporten op de tennisbaan, het voetbalveld, of wandelen in de prachtige heuvels om het huis heen. Kom helemaal tot rust in één de verschillende wellness voorzieningen in de buurt. In de omgeving kan je ook paardrijden en je bent in een half uur aan zee met daar ook vele mogelijkheden.

Le Marche in Italië

Le Marche is een regio in midden Italië aan de oostkust, die bekend staat om de prachtige natuur en zee. Je kan er wandelen door de heuvels, velden en bossen. Bezoek ook zeker de cultuurrijke dorpjes en steden in de buurt en neem een kijkje in de vele oude vestingsdorpjes. Ga heerlijk uit eten in de kleine authentieke Italiaanse restaurantjes, en beleef de typische Italiaanse cultuur.

Of je nu kiest voor relaxen, een actieve vakantie of een familie vakantie, in dit vakantiehuis in Le Marche kan het allemaal!

Kijk voor meer informatie op www.casa-vacanza-italia.nl