Andeko
Image default
Telefonie

iPhone 6 plus met of zonder abonnement

De iPhone 6 plus is op dit moment de meeste geavanceerde smartphone die erop de wereld te verkrijgen is. De iPhone 6 plus werd groots aangekondigd door Apple. Het nieuwste en technische telefoon dit er tot nu toe bestaat is de opvolger van de wel bekende iPhone 5s. De iPhone 6 plus is de meer door ontwikkelde versie van de iPhone 5s. Het grootse verschil zit hem in de processor van het toestel. De iPhone 6 plus heeft een veel krachtiger processor dan zijn voorganger. Hierdoor is hij veel sneller en krachtiger. Foto’s en afbeeldingen kunnen beter worden weergegeven en er worden veel meer applicaties ondersteund. Ook de camera van de iPhone 6 plus is verbeterd.

Er kunnen op verschillende manier foto’s worden gemaakt en de kwaliteit is een stuk beter. Een ander belangrijk nieuwe tool van de iPhone 6 plus is het vingerafdrukscanner. Wanneer iemand zijn vingerafdruk heeft gekoppeld aan zijn iPhone dan kan deze alleen maar vergrendeld worden middels een vingerafdruk van deze persoon. 

iPhone 6 plus abonnement

Er zijn 2 manieren om aan een iPhone 6 plus te komen. Er kan voor worden gekozen om een los toestel te kopen. Dit zal ongeveer 850 tot 900 euro gaan kosten voor de goedkoopste uitvoering. De uitvoering met meer MB,s zullen een stuk duurder zijn. Iemand die de iPhone 6 plus los komt zou wel kunnen besparen om abonnementskosten door te kiezen voor een sim only abonnement.

Een andere veel gekozen optie is de keuze voor een iPhone 6 plus in combinatie met een abonnement. De meeste consumenten kiezen voor deze optie. Er wordt een maandelijks bedrag betaald waarmee als het ware een gedeelte van de waarde van de telefoon wordt terugbetaald. De aanschaf prijs van de iPhone 6 plus gaat omlaag als iemand een abonnement afsluit.

De hoogte van de verlaging van het bedrag hangt samen met het aantal jaren dat abonnement loopt. Bij een twee jarig abonnement krijgt men meer korting dan bij een één jarig abonnement. Er zullen in Nederland veel provider zijn waar een iPhone 6 plus abonnement kan worden afgesloten zijn. Volgend jaar verwacht men de iPhone 7 op de markt. 

Wil je graag iPhone abonnementen vergelijken, dan is dit een prima oplossing om een goedkoop abonnement te vinden.

http://iPhone6plusabonnement.nl