Andeko

dec 11, 2015 Adverteren

Whiskey glazen voor het najaar.

Het najaar is aangebroken en we zitten eigenlijk liever binnen dan buiten. Ongeacht een terrasverwarmer of niet het blijft onaangenaam om lekker warm buiten te zitten. We blijven liever lekker warm binnen bij de kachel. Een lekkere whisky hoort hier natuurlijk stiekem een beetje bij. Whiskey glazen voor het najaar kunnen ook een echte aanrader zijn. Met een paar luxe whisky glazen kan je jouw vrienden bij je thuis uitnodigen om het najaar te vieren. Samen drinken jullie lekker een glas whisky. Als je echt een mooie fles hebt dan kan je overwegen om naast whiskey glazen ook een whisky karaf aan te schaffen. In een karaf kan je dan prachtig op het dressoir jouw favoriete fles bewaren.

Whiskey glazen gemaakt van puur kristalglas.

Kristalglas is één van de materialen waar whiskey glazen van gemaakt kunnen worden. Kristalglas is helder en heeft een prachtige pure uitstraling. Je kan hier echt van genieten tijdens het drinken van een glaasje. Vooral de A Quadro whiskey glazen zijn een echt eye-catcher. Het is echt een speels glas waarbij er een kleine twist in het glas zit. Als dit nog niet genoeg genieten is kan je er ook nog een sigaartje bij opsteken en met volle teugen van het najaar genieten.

Whiskey glazen online kopen.

Het slimste is het om whiskey glazen online te kopen. Online is het aanbod een stuk groter dan in de winkel waar ze soms net één setje hebben waar je uit kan kiezen. Online verkopen we zowel kristalglas vanaf € 10 tot € 25. Naast glazen hebben we ook nog whisky karaffen voor de echte liefhebber.

http://www.whiskeyglazenshop.nl