Andeko
Adverteren

De Samsung Galaxy S7 of S7 edge

De nieuwste telefoon van Samsung is alweer uit, De Samsung Galaxy S7 en S7 edge. Maar wat de verschillen zijn dat weten we niet echt, behalve dat de S7 edge een gebogen scherm heeft. Als u dan toch graag een nieuwe Samsung telefoon wilt, welke kan u dan het beste aanschaffen? Hieronder een paar tips over de telefoons.

Qua afmetingen is de Samsung Galaxy S7 14,2 centimeter bij 7 centimeter, dit is natuurlijk al aardig groot. De Samsung Galaxy S7 edge is 15,1 bij 7,32 cm, nog weer een stuk groter. Wanneer u iets kleinere handen heeft is het dan ook verstandig om voor de S7 te gaan. U kan natuurlijk altijd even in de winkel langs om het verschil ook daadwerkelijk zelf te zien en zo te bekijken wat voor u handig zal zijn.

Ook wordt er gezegd dat beide telefoons waterbestendig zijn, wat mensen dan vaak vergeten is dat ze niet gelijk waterdicht zijn. De telefoons zullen niet beschadigd zijn als je de telefoons maximaal een halfuur op minder dan anderhalve meter diepte kunt laten liggen. Het is dan ook verstandig om in ieder geval nooit met je telefoon te gaan zwemmen, een regenbui of een douche zou de telefoon aankunnen. Ondanks dat het dan waterbestendig is, is het altijd verstandig om je telefoon wel zo veel mogelijk bij water weg te houden, dit zorgt alleen maar voor een langere levensduur van je telefoon. Als u een bedrijf heeft of zelfs zonder bedrijf is het natuurlijk wel handig als uw telefoon zo lang mogelijk mee gaat voor als uw klanten bellen, of u kan natuurlijk gebruik maken van een antwoordservice.

De Samsung Galaxy S7 is op het gebied van foto’s maken in ieder geval beter dan Samsung Galaxy S6. De S7 stelt onder alle omstandigheden heel snel scherp en dit zelfs in het schemerdonker. Welke telefoon u ook kiest ze zijn in ieder geval beter dan de Samsung Galaxy S6, het is in ieder geval verstandig om van te voren eerst even bij winkels langs te gaan en zelf informatie op te zoeken. Wilt u meer weten over de antwoordservice, kijkt u dan even op telefoonservice-antwoordservice.nl.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/

Gerelateerde artikelen

goedkope G9 led lampen kopen

GU10 LED lampen

Whisky karaf of toch beter in een fles bewaren?