Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Ga voor kwaliteit

Ergert u zich al even aan de rimpels op uw gezicht? U heeft in dat geval vast weleens gedacht aan botox. Maar wat kost botox eigenlijk en waar kunt u dat het beste laten doen. Als u op internet zoekt naar ‘goedkope botox’ vliegen de aanbiedingen u om de oren. En er zullen ook écht hele goedkope behandelingen tussen zitten, maar laat je hierdoor niet verleiden. Als een korting te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat hoogstwaarschijnlijk ook zo. Neem geen risico hiermee, tenzij je al positieve verhalen van mensen in de omgeving hebt gehoord.

Toch zijn er veel voorbeelden bekend van mensen die voor een veel te goedkope aanbieding zijn gegaan en nu de gevolgen ervan ondervinden. Een neppe of boze gezichtsuitdrukking is toch wel het laatste wat u wilt. Gelukkig voor deze mensen is de werking van botox tijdelijk, maar maandenlang kan je er wel last van hebben en dat kan erg vervelend zijn.

Daarom is het belangrijk dat u een goede kliniek uitzoekt met uitstekende artsen, zoals Faceland. Een goed opgeleid cosmetisch arts zal dan met u voorafgaand aan de eventuele operatie een consult plannen waarin de klachten en behandelmogelijkheden besproken worden. Heel veel hangt af van de contouren van het gelaat en ook de verhoudingen in uw gezicht spelen een grote rol bij het kiezen van de behandeling.

De reden dat sommige klinieken de botox prijs zo laag kunnen aanbieden is vaak omdat ze gebruik maken van verdunde botox. Deze botox bevat dan ook minder werkzame stoffen, waardoor het uiteindelijke resultaat vaak tegen valt en u al snel weer een nieuwe behandeling ‘nodig’ heeft. Ook kan het zijn dat klinieken het spul als botox aanbieden, maar dat ze eigenlijk concurrerende merken gebruiken. Vaak zijn deze van mindere kwaliteit. Vraag dus aan de arts welk merk gebruikt wordt.

http://faceland.nl/