Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Geen pigmentvlekken meer dankzij pigmentcrème Skinlight

De titel van het artikel doet je gelukkig al vermoeden dat donkere vlekken in het gezicht niet voor altijd hoeven te zijn wanneer je hier last van hebt. Pigmentvlekken verwijderen is immers minder moeilijk dan altijd wordt gedacht. Er zijn natuurlijk allerlei behandelingen zoals een laserbehandeling of een chemische peeling maar vaak schrikt mensen dit af. Het is heel kostelijk, klinkt pijnlijk en het is een beetje drastisch. Wat mensen vaak niet weten, is dat er ook tal van andere, minder drastische oplossingen zijn. Gelukkig ook een paar veel goedkopere. Sommige oplossingen kan je zelfs gewoon in huis hebben liggen. Snel dit artikel lezen is dus de boodschap!

 

Citroen is de oplossing

Misschien ben je niet echt fan van citroenen maar vanaf nu kan je daar misschien wel verandering in brengen omdat het een oplossing kan zijn voor jouw probleem. Haal dus snel een citroen in huis, meng het sap van een halve citroen met een theelepel zout en wat druppels olijfolie en je oplossingen tegen pigmentvlekken is gemaakt. Je maakt hier gewoon een maskertje van door de ingrediënten door elkaar te mixen en dit op de donkere vlekken in het gezicht aan te brengen. Het zuur van de citroen zal tot diep in de huid doordringen en het pigment gaan verpulveren. Wél moet je dit een kwartiertje laten intrekken en je daarna nog extra beschermen met een hydraterende crème. Je kan als bijwerking namelijk een droge huid ervaren.

Komkommer

Heb je eerder last van zachte, oppervlakkige pigmentvlekken? Dan is een komkommer hier de oplossing voor. Komkommer heeft namelijk antibacteriële en ontsmettende eigenschappen die jouw pigmentvlekken ten goede kunnen komen. Het enige wat je hoeft te doen, is met een plak komkommer over je vlekken wrijven en dit even laten inwerken. De huid hierna goed afdrogen en je zal merken dat dit na een tijdje een gunstig effect heeft. Voor echt diepere, donkerdere pigmentvlekken is komkommer geen oplossing.

 

Crème tegen pigment

Wat wél een goede oplossing is, zelfs tegen diepe pigmentvlekken, is Skinlight. Dit is een crème die gebruikt wordt om pigmentvlekken verwijderen mogelijk te maken. Hoe werkt dit nou? Wel, Skinlight is uitgerust met een speciale whitening technologie. Wanneer je deze crème tot twee maal per dag aanbrengt op de vlekken, zal deze technologie zich tot diep in je huid doordringen en het pigment gaan aanpakken. Vaak houdt dit ook de aanmaak van nieuw pigment tegen maar afhankelijk van je huid kan het zijn dat je Skinlight wel als onderhoudskuur zal moeten blijven gebruiken. Maar dit is geen ramp, het is helemaal niet duur, ook omdat je er telkens maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt.

Zo zie je maar, pigmentvlekken verwijderen blijkt dus helemaal niet zo’n grote nachtmerrie te zijn zoals je altijd gedacht had!