Andeko
Image default
Beauty en verzorging

De beste werkplek voor jou

Op zoek naar werk in Alphen aan den Rijn? Denk dan aan werken in een schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn. Onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is uitgebreid en wij zoeken nieuwe medewerkers. Onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken. Voor nu zijn we op zoek naar een nagelstyliste.

Kom jij ons team versterken?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelzorging? Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is werken als nagelstyliste iets voor jou. Je hebt de opleiding nagelstyliste afgerond en je kunt een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid  geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat bieden wij?

Wij zijn een grote schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. We hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en geen dag is hetzelfde. Klanten zijn er te spreken over schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn geven ons altijd een hoge waardering. We behandelen klanten en personeel met vriendelijkheid en respect. Als je komt werken bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is geen dag hetzelfde. Je werkt in een groot team met mensen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier en hebben we een actieve personeelsverening. Onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is op zoek naar jou. Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet mogen wij jou zo verwelkomen binnen ons team bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn.