Andeko
Image default
Woningen

Een recreatiewoning of zorgwoning laten bouwen door een expert

Wilt u graag een recreatiewoning laten bouwen zoals een vakantiehuis, clubgebouw of atelier? Of is een dierbare van u zorgbehoevend en wilt u daarom een zorgwoning in uw tuin laten bouwen? In al deze gevallen staan de specialisten van Blommers Bouwsystemen voor u klaar. Al jaren vervaardigen zij allerlei soorten woningen, waaronder bijvoorbeeld ook poolhouses en garages. Wat uw wensen ook zijn; deze experts laten ze uitkomen.

Wat voor materiaal kiest u voor uw recreatiewoning?

Als uw een recreatiewoning laat bouwen door dit bedrijf, kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo zijn hout, steen en beton mogelijk. Betonnen huizen zijn verkrijgbaar in zowel enkelwandig als dubbelwandig beton. Ook heeft de keuze uit verschillende gevelbedekkingen, waaronder:

  • Red Cedar
  • Vurenhout
  • Grenenhout
  • Thermosteen
  • Gemodificeerd hout

De bouwwerkzaamheden zijn snel klaar

Wanneer u door Blommers Bouwsystemen een recreatiewoning laat bouwen, zijn de werkzaamheden snel klaar. Zeker als u kiest voor een prefab recreatie- of vakantiewoning. Zo kunt u een no-time genieten van uw nieuwe huisje.

De voordelen van een zorgwoning in uw tuin

Naast een recreatiewoning kunt u door dit bedrijf ook een zorgwoning laten bouwen. De zorg wordt steeds duurder en de overheid stuurt aan op mantelzorg. Door een zorgwoning in uw tuin te laten bouwen kunt u eenvoudig mantelzorg verlenen aan uw zorgbehoevende dierbare. Dit kan uw bejaarde vader of moeder zijn, of iemand met een fysieke of mentale beperking. Voor het laten bouwen van een zorgwoning in uw tuin is geen vergunning nodig en de specialisten van Blommes Bouwsystemen vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Vraag om meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de diensten van dit bouwbedrijf? Neem dan gerust contact op met Blommers Bouwsystemen en vraag om meer informatie. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook. Dan weet u snel waar u aan toe bent.