Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Koop een elektrische tandenborstel voor uw kind hier

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat poetsen met een elektrische tandenborstel zorgt voor een beter resultaat dan wanneer u poetst met een handtandenborstel. Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak en reinigt de tanden grondiger. Hierdoor ontstaan er minder gaatjes. Veel volwassenen hebben er al voor gekozen om te poetsen met een elektrische tandenborstel en zijn tevreden over de goede resultaten.

Elektrische kindertandenborstel

Veel minder bekend zijn de positieve effecten van een elektrische tandenborstel voor kinderen. En dat is jammer want dit heeft vele voordelen.

In dit artikel leggen we u uit waarom het goed is een elektrische tandenborstel te kopen voor uw kind en vertellen we ook via welke website u deze tandenborstel het beste kunt kopen.

Kenmerken van een elektrische kindertandenborstel

Het resultaat van het poetsen met een elektrische tandenborstel voor kinderen is beter dan als uw kind met een handtandenborstel poetst. Hierdoor zullen er minder gaatjes ontstaan.
Kinderborstels hebben een kleinere borstelkop dan de versie voor volwassenen en de borstelharen zijn vrij zacht. Voor een goed resultaat, is het belangrijk om de borstelkop regelmatig te vervangen. De poetskracht is afgestemd op kindertanden en ligt lager dan de kracht van de tandenborstels voor volwassenen.

Vanaf welke leeftijd

Een elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Voor die tijd moeten de tanden met een handtandenborstel gepoetst worden.
Er zijn verschillende soorten elektrische tandenborstels te koop: voor kinderen tussen de drie en zes jaar, voor kinderen vanaf zes jaar en voor tieners.
De tandenborstel voor de jongste kinderen heeft een zachte borstelkop en een zachtere poetskracht, ideaal om hiermee te starten.
De volgende elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. De borstelharen van dit product zijn iets steviger en de poetskracht is hoger waardoor het gebit optimaal gereinigd word.

De elektrische tandenborstel voor de tieners zorgt voor een grondige reiniging en heeft als grote pluspunt dat je er speciale borstelkoppen op kunt bevestigen die geschikt zijn voor beugels.

Maak van tandenpoetsen een feestje

De elektrische tandenborstels zijn te koop in meerdere kleuren en prints. Ga voor uw jonge kinderen voor een tandenborstel met daarop een afbeelding van hun lievelingsdier. Uw basisschool kind maakt u blij met een tandenborstel in een hippe kleur met daarop hun superheld en voor de tieners zijn de borstels voorzien van hippe prints. Zo wordt tandenpoetsen iedere dag weer een feestje!

Meteen bestellen

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de aanschaf van een elektrische tandenborstel voor uw kind, dan hebben we tenslotte nog een tip voor u.
Ga naar de website www.tandenborstelexpert.nl. Hier vindt u een verrassend compleet aanbod op het gebied van elektrische tandenborstels voor kinderen.

https://www.tandenborstelexpert.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/kindertandenborstels/