Andeko
Image default
Beauty en verzorging

De whitening pen is een ware uitkomst voor wittere tanden

Witte tanden zijn een must voor een stralende glimlach. Helaas kunnen tanden verkleuren door verschillende factoren, zoals het drinken van koffie, thee, rode wijn of het roken van sigaretten. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je tanden weer witter te maken. In deze blog gaan we dieper in op het bleken van je tanden met een whitening pen, een handige pen met speciale bleekgel. Deze pen is veilig om te gebruiken en het is totaal niet moeilijk om te gebruiken.

Hoe werkt een whitening pen?

Een whitening pen bevat een speciale bleekgel, die je eenvoudig aanbrengt op je tanden. De bleekgel bevat waterstofperoxide, een stof die tandverkleuringen oplost en je tanden witter maakt. De gel dringt door in de poriën van je tandglazuur en maakt zo verkleuringen los. Het resultaat is dat je tanden witter worden en er stralender uitzien.

Wanneer gebruik je een whitening pen?

Een whitening pen is een handig hulpmiddel om je tanden witter te maken en even op te frissen. Je kunt een whitening pen overal mee naartoe nemen en gebruiken wanneer je maar wilt. Bijvoorbeeld als je op reis bent, na het drinken van koffie of rode wijn, of gewoon als je je tanden een opfrisbeurt wilt geven.

Hoe gebruik je een whitening pen?

Een whitening pen is zeer eenvoudig te gebruiken. Volg de onderstaande stappen voor het beste resultaat:

  1. Poets je tanden en spoel je mond met water.
  2. Draai aan de onderkant van de pen totdat er bleekgel uitkomt.
  3. Breng de gel aan op je tanden en vermijd contact met je lippen en tandvlees.
  4. Laat de gel gedurende 5-10 minuten op je tanden zitten.
  5. Spoel je mond met water en geniet van je stralende glimlach!

Is een whitening pen veilig?

Een whitening pen is veilig om te gebruiken, mits je de instructies opvolgt. De bleekgel bevat een lage concentratie waterstofperoxide, waardoor het geen schade aan je tanden of tandvlees veroorzaakt. Als je gevoelige tanden hebt, kan het zijn dat je een lichte pijn voelt tijdens het bleken. In dat geval is het verstandig om de behandeling te onderbreken en je tandarts te raadplegen.