Andeko
Image default
Adverteren

Vazen: geblazen Boheems kristal

Wat maakt de vazen collectie van Flowertools zo bijzonder? Bijzonder is wel dat wij onze collectie volledig importeren uit de Bohemen. Hier kom je nog gepassioneerde glasblazers tegen. Zij maken onwijs veel hedendaagse voorwerpen van geblazen kristalglas. Hun vazen zijn een cultureel wonder. Met hun passie en kennis weten ze precies welke bloemenvazen passend zijn voor onze collectie en mooi passen in het interieur van de mensen. Waarom is dit speciaal? Wat wij als Nederlanders vaak niet weten is dat de vazen in onze winkels veelal van goedkoop glas wordt gemaakt en hierdoor ook veel minder kwaliteit oplevert. Bij ons koop je een vaas van robuuste en zware kwaliteit en dat niet alleen: ze zien er ook nog eens geweldig uit. De keus voor ons om te importeren uit dit mooie stukje Tsjechië was dan ook al gauw gemaakt.

Vazen van Boheems kristal cadeau doen

Vazen cadeau geven is bijna nog leuker dan het aanschaffen van een vaas voor je eigen interieur. Je kunt zoveel leuke dingen uitvoeren met een gekochte vaas. Je kunt hem helemaal oppimpen met de mooiste bloemen en planten of sierstukken, zo geef je een uniek cadeau voor de belangrijkste mensen in je leven. Je geeft niet alleen iets heel moois cadeau, maar je levert ze ook nog eens geweldige kwaliteit. Hierdoor hebben ze lang plezier van hun vaas en kunnen ze hem vaker hergebruiken en dat voor een zacht prijsje: dat is nog eens leuk cadeautjes geven!

Vazen van Boheems kristal online kopen

Vazen van geblazen Boheems kristalglas koop je gewoon online via Flowertools. Hierdoor hoef je de deur niet uit voor de mooiste bloemenvazen. De verzending is in bijna alle gevallen geheel gratis, slechts bij een bestelling onder de 50 euro betaal je 4,95 verzendkosten. Hierdoor hoeft jouw aankoop helemaal niet duur uit te vallen!

http://flowertools.nl/vazen/