Andeko
Image default
Huishoudelijk

Goedkope vloertegels kopen

Goedkope vloertegels kopen kun je doen in een outlet. In een outlet vind je de goedkoopste vloertegels maar wat is het en waar vind je ze?

Wat is een outlet?

Een outlet is een winkel met een grote verschil met de gewone winkels. Outlet is een concept dat in Amerika is begonnen en daarna uitgebreid is. In Amerika begonnen sommige fabrikanten hun eigen producten te verkopen. Dit was meestal een winkeltje vlakbij de fabriek. Consumenten konden daar de producten van de fabrikant kopen tegen een hele lage prijs.

De prijs van producten word duur omdat er veel mensen tussen zitten. Eerst gaan de producten naar een groothandel en de groothandel verkoopt het weer aan de winkeliers. De winkeliers verkopen het dan aan de consumenten. Tegen de tijd dat het de consumenten bereikt zijn de prijzen eens stuk hoger maar als je het bij een outlet koopt is het een stuk lager. Later zijn outlets ook geopend in de steden.

In Nederland hebben we ook outlets voor diverse producten. Het is dan ook mogelijk om goedkope vloertegels kopen bij zo een outlet.

Waar vind ik ze?

Als je op zoek bent naar goedkope vloertegels moet je online kijken. Wij hebben alvast wat suggesties op een rijtje gezet.

 

tegeloutletrijssen.nl

impermo.nl

fliesenxl.com/nl