Andeko
Image default
Huishoudelijk

Een slotenmaker is je beste vriend in een noodgeval

Een slotenmaker is je beste vriend in een noodgeval

Je staat met je handen vol, je bent gehaast en springt uit de wagen om je afspraak na te komen. En juist dan, als het portier van de wagen achter je dicht slaat, zinkt je de moed in de schoenen want je realiseert je dat de sleutels nog in het contact steken. Het overkomt iedereen wel eens,en ondanks het feit dat je het kon verwachten, heb je er toch een heel rot gevoel bij. Wanneer je dan die pech hebt dat je jezelf hebt buitengesloten ,is de lokale slotenmaker je beste vriend, die paraat staat om onmiddellijk te komen om toch maar je dag te redden.

Dit eenvoudig voorval is vaak de enige keer dat mensen een slotenmaker nodig hebben, maar slotenmakers bieden nog veel meer interessante diensten aan. Je sleutels verliezen kan leiden tot gevaarlijke situaties thuis of in het bedrijf, en de slotenmaker kan dat verlies aan beveiliging snel verhelpen door sloten te vervangen of te herprogrammeren. Sloten vervangen of herprogrammeren kan ook een beveiligingsnoodzakelijkheid zijn in een bedrijf waar een werknemer het bedrijf dient te verlaten en dit onder weinig positieve omstandigheden. Sloten herprogrammeren omwille van het comfort , waarbij verschillende sloten met een en dezelfde sleutel kunnen geopend worden, is een andere waardevolle dienstverlening.

Slotenmakers kunnen uitstekend advies verlenen betreffende woningbeveiliging. Een slotenmaker kan je alles vertellen over de meest geschikte en beveiligde sloten met sleutels of over de installatie van sleutelloze systemen en hij kan je ook op de hoogte brengen van alles wat je moet weten om de beste oplossingen te vinden voor jouw specifieke noden. Slotenmakers zijn specialisten die meer doen dan deursloten behandelen. Als je nu thuis een kluis hebt, die je niet meer open krijgt omdat je de sleutelcombinatie vergeten bent of de code niet meer weet, dan ook is de slotenmaker diegene die jou kan helpen.

Ben je toe aan professionele sloten en wil je advies op maat? Neem contact op met “Locksecure”, een van de meest toonaangevende slotenmakers in Utrecht voor 24/7 service en al uw vragen omtrent beveiligen van uw huis.

http://www.locksecure.nl/