Andeko
Image default
Telefonie

Voip centrale van PBXcomplete

Voip centrale van PBXcomplete

Bij PBXcomplete krijgt uw organisatie een voip centrale voor cloud telefonie. Hierdoor draait uw telefonie niet op een gedeeld systeem met meerdere klanten er op. Uw eigen omgeving kan op maat worden ingesteld, desgewenst met koppelingen naar uw CRM systeem, en is met één druk op de knop uit te breiden. De kosten van een voip centrale gaan maandelijks al vanaf €29,95 euro. Als extra kunt u de zorgeloos bellen bundel aansluiten, zodat u per maand gebruik kan maken van 4000 minuten voor een prijs van €39 euro per maand. 

Telefooncentrale abonnementen

Bij PBXcomplete zijn er verschillende Telefooncentrale abonnementen af te sluiten voor uw bedrijf. De zakelijke telefonie is te beheren via twee soorten software waarmee het eenvoudig te beheren is via een webbrowser. 

De eerste software is, FreePBX15, dit is een stabiele open-source voip platform, in combinatie met een FOP2 kan je zien wie er in gesprek is en kan je doorschakelen naar collega’s. 

De tweede software die gebruikt kan worden is, 3CX, met deze software krijg je een omgeving met eigen software voor windows, mac, android en Iphone apps. Met 3CX is het ook mogelijk om een CRM pakket te koppelen, met keuze voor een groot aantal CRM pakketten. 

De pakketten worden aangeboden op basis van een bedrag per maand op basis van het aantal gelijktijdige gesprekken. Extra support krijgt u er gratis bij voor een aantal minuten per maand. Zo kan een van onze medewerkers u helpen bij het instellen of bij wijzigingen. 

Waarom PBXcomplete?

Naast de voip centrale kunt u bij PBXcomplete ook terecht voor andere diensten om tot een zakelijke totaaloplossing voor telefonie te komen. Naast de voip centrale kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om een DSL verbinding, een vast-mobiel integratie, telefoonnummers, ip telefoons & headsets, bellen via teams en nog meer. Bekijk de website voor een overzicht van onze diensten. 

 

https://www.pbxcomplete.nl/