Andeko
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball als familie uitje!

Afgelopen week was het weer de jaarlijkse familiedag en hebben we bij Paintball Centrum de Unit kinderpaintball gedaan! Het was super leuk en we hebben veel leuke activiteiten ondernomen. We hebben met alle volwassen gepaintballd bij Paintball Centrum de Unit. En ook de kinderen hebben dit gedaan. Alle kinderen hebben samen onder leiding van een Marshal het arrangement kinderpaintball gedaan. Ze hebben super veel lol gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar. Lees in deze blog meer over kinderpaintball, wat het is, waar je op moet letten en waarom kinderpaintball ongevaarlijk is!

Kinderpaintball arrangement

Wanneer de volwassenen bezig waren met paintball hebben de kinderen het arrangement kinderpaintball gedaan. Dit deden zij in een aangepaste ruimte met speciale geweren, speciaal voor kinderen. In tegenstelling tot een volwassen geweer, die aangedreven is op perslucht, is dit geweer aangedreven op een veersysteem. Hierdoor komt het niet hard aan op het lichaam van de kinderen. Naast dat er een marshal aanwezig is moet er ook een volwassenen bij zijn. Deze kan kiezen om mee te doen met de kinderen maar kan ook toekijken hoeveel lol de kinderen hebben.

Paintball Centrum de Unit

Paintball Centrum de Unit is gevestigd in Ede. Het speelt zich af in een oude kazerne en is dus de perfecte omgeving om aan paintball te doen. Je krijgt een overall aan zodat je kleren niet onder het verf van de ballen komt en je krijgt een masker. Dit masker moet je hoofd, maar vooral je ogen beschermen. Paintball Centrum de Unit biedt al jaren lang paintball arrangementen aan. En nu dus ook jong en oud. Kinderpaintball wordt steeds bekender en populairder. Zoek jij een leuk uitje voor de kinderen of iets voor een kinderfeestje? Dan is kinderpaintball iets onvergetelijks! Neem een kijkje op paintballcentrumdeunit.nl/2087/Kinderpaintball-prijzen voor meer informatie over kinderpaintball. Of neem contact op, als er nog vragen zijn over het arrangement of de veiligheid.