Andeko
Image default
Financieel

Zoek de goedkoopste lening

Op zoek naar een lening om je volgend project te betalen? Als je eigen bankrekening het niet aankan en je wil geld lenen, dan doe je dat best met de goedkoopste lening. Denk niet dat een lening je niets kost omdat je in het bankkantoor niets hebt moeten betalen toen je de aanvraag deed. De kosten en de winst voor de bank zit net in de afbetaling van de lening. Maandelijks betaal je een stuk kapitaal en een stuk interest terug. En daarmee haalt de bank heel wat geld binnen. Maar voor jou maakt het niet uit of je nu bij bank A of bij bank B zal lenen. Waar het in de eerste plaats om moet gaan is dat je maandelijks niet teveel moet afbetalen.

 

Zorg dat je een budget hebt opgesteld, hoeveel je aan de lening wil spenderen maandelijks en ga daar vooral niet over. Anders kan je met een slecht gevoel zitten, voor de gehele duurtijd van de lening. Je moet niet geld lenen om zomaar wat geld op je rekening te krijgen of een factuur te kunnen betalen. Je eigen budget speelt hier ook in mee, zodat je geen gekke dingen doet en een lening aanvaard die je maandelijks veel te veel kost.

 

Lening simuleren

 

Via het internet kan je heel wat banken vergelijken, want alle informatie staat gewoon op hun websites. Geef overal het bedrag in op de lening simulator en je zal zien wat de maandlast is. Dat bedrag is inclusief kosten. Ook wel vermeld als JKP. Vergelijk goed en bekijk hoeveel je maandelijks zal besparen. Zo een simulatie tool kan je vrijblijvend gebruiken en ook zoveel je wenst. Met enkele gegevens in te voeren en aan te geven wat je precies wenst heb je op een mum van tijd tal van lening simulaties gedaan.

 

http://www.kredietje.be/