Andeko
Image default
Hobby en vrije tijd

Een fout begaan tijdens je avond uit

Veel jongeren, maar ook ouderen kijken uit naar het weekend. Op donderdag zijn we al blij omdat het er aan komt en op zondag balen we al dat het bijna afgelopen is. Vooral als je jong bent leef je echt voor het weekend. Dat is het moment dat je niet in de schoolboeken zit of vakken aan het vullen bent bij de lokale supermarkt. Je gaat lekker met je vrienden en vriendinnen op stap om herinneringen om te bouwen of juist om de hele avond te vergeten. 

Voordat iedereen verzamelt is het tijd voor iedereen om zich op te duffe. De vrouwen gaan in korte rokjes, lekkere luchtjes en zo vrouwelijk mogelijk. De kerels daarin tegen trekken hun mooiste schoenen aan, doen hun strakste shirt aan willen er masculien genoeg uitzien zodat de vrouwen zich tot hen aangetrokken voelen.

De avond begint vaak bij iemand thuis. Hier wordt het lichaam vol gegoten met verschillende soorten drank zoals bier, wijn, vodka , wiskey of natuurlijk wat anders. Het is natuurlijk een stuk goedkoper om het bij de supermarkt te kopen dan in de club of een bar. 

De combinatie van het haantjes gedrag en de grote hoeveelheid alcohol zorgt ervoor dat vooral de mannen zich nog wel eens in lastige situaties willen bevinden. Het kan namelijk zijn dat ze ruzie gaan maken met andere mannen. Op het moment dat je een strafbaar feit zoals deze pleegt val je onder het strafrecht. In dit geval moet je voor de rechter komen en wordt bepaald of je een strafbaar feit bent begaan en wat hiervoor een passende straf is. Als je in bijvoorbeeld Zuid-Holland woont kan je een advocaat Zuid-Holland regelen. Een advocaat is er om jou te beschermen en de straf te reduceren. 

Hopelijk kom je niet in deze situatie terecht, maar als het gebeurd hoop ik dat je er goed vanaf komt.

http://ebhlegal.nl/