Andeko
Image default
Hobby en vrije tijd

Silent Disco: een vernieuwende ervaring

Het is half 3 ‘s nachts. Ik heb vandaag Royal Blood en de Staat in de Alphatent gezien, maar wat mij betreft zijn we nog lang niet klaar. Ik heb het rustig aan gedaan met de biertjes. Moe van alle indrukken, maar ook nog dorstig en ready to party begeef ik mij naar de camping. 

Stil barretje

De bewaking was me al van het festivalterrein af aan het vegen dus het wordt hoog tijd om een kleine after te zoeken. Ik heb er een hard hoofd in want de beveiligers willen nog wel eens moeilijk doen over grote groepen in de nacht. Gelukkig zijn er nog kleine barretjes op de camping voor de mensen die van geen ophouden weten zoals ik. Spijt komt later pas dus ik ga ervoor. Ik hoorde een beetje geroezemoes bij het barretje, ik bestelde een biertje en de barman kon mij prima verstaan. Je zou denken dat het was uitgestorven, maar niets bleek minder waar. 

Welkom op de silent disco

Er werd gedanst, gesjanst, de sfeer leek er goed in te zitten, maar ik hoorde er niets van. Ineens kreeg ik door iemand een koptelefoon aangereikt en er draaide muziek precies in de maat waarop de rest van  de opkomst aan het dansen was. Welkom op een silent disco!

 

Waar de halve camping al op één oor lag, was ik nog lekker aan het doorhalen en we waren met z’n allen geen mens tot last. Het concept bleek interessant, verfrissend en hilarisch tegelijkertijd te zijn. Zeker zo out-in-the-open is het een fantastisch concept. Wij stonden een feestje te bouwen terwijl voorbijgangers ons niet-begrijpend aankeken opweg naar het toiletgebouw omdat zij niet hoorden wat wij hoorden. Je krijgt een soort vreemd groepsgevoel omdat wij iets ervaren wat zij niet kunnen ervaren. Dat is de magie van een silent disco.

Mijn eigen silent disco

Als jij binnenkort een keer een feestje gaat bouwen in je tuin of ergens in een parkje in de buurt wil ik je van harte aanbevelen om eens een silent disco te huren. Het opzetten is schijnbaar zo gebeurd en het is een hele vernieuwende ervaring op het gebied van feestjes. Veel dansplezier!

 

https://hurenbijdaniek.nl/silent-disco-koptelefoons-huren/