Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Botox behandeling geheim houden

Botox is tegenwoordig best wel gangbaar, toch ben je allesbehalve hip en normaal wanneer je vertelt dat je injectables heb gedaan om zo van je rimpels af te komen. Als je mee wil doen met de trend, dan is het het beste als je niemand vertelt over jouw botox behandeling. Zelfs tegen je partner vertel je het niet.. In dit artikel zullen we je wat tips geven om je behandeling geheim te houden. Zo kun je rimpelloos worden zonder dat iets of iemand daar wat van merkt.

 

Het beste contact betalen

 

Als je echt niet wil dat je partner iets merkt raden we aan om de behandeling contant af te rekenen. Een bedrag van 200 euro verklaren op jullie gezamenlijke rekening is namelijk best lastig? Pin daarom vooral niet in de kliniek zelf. Probeer iedere week een bedrag te sparen voor je botox behandeling zodat je op een gegeven moment het volledige bedrag bij elkaar hebt gespaard. Zo voorkom je de ongemakkelijke gesprekken.

 

Plan voor je behandeling een wedstrijdje tennis

 

Als je ‘s middags een afspraak hebt in de kliniek kan je er donder op zeggen dat je met wat plekke in je gezicht thuiskomt. Het kan zomaar zijn dat op de plek waar eerst je rimpel zat er nu een blauwe plek zit. In dat geval is het toch handig om te kunnen zeggen dat je door een tennisbal hard in je gezicht bent geraakt! Dat is dan een goede verklaring voor de beurse plekken in je gezicht.

 

Plan de behandeling wanneer je partner thuis is

 

Bij een botox behandeling wordt het resultaat in de loop van de tijd pas zichtbaar. Het is daarom niet handig om te doen wanneer je partner voor een langere tijd op reis is voor werk. Dan ziet hij je ineens met een totaal ander gezicht. Hij kan beter je gezicht geleidelijk zien veranderen zodat het niet extreem opvalt.

 

Draag een opvallende zonnebril

 

De eerste paar dagen na je behandeling zijn er in de buurt van je rimpels rode plekjes te zien. Dat is iets wat jouw buurvrouw al gauw zal opvallen. Laat dat nou net de roddeltante zijn waarvan je absoluut niet wil dat ze het weet. Draag daarom te allen tijde een opvallende zonnebril zodat de aandacht daarop gevestigd wordt.

 

Breng een bezoek aan de kapper

 

Als je wilt voorkomen dat jouw behandeling het gesprek van de buurt zal worden, dan zul je toch een bepaalde afleiding moeten verzinnen. Neem bijvoorbeeld een nieuw kapsel, dit valt dan meer op.

 

https://faceland.nl/