Andeko
Image default
Zakelijk

Je bus mooi houden

Als echte doorgewinterde vakman met heel veel kennis en expertise wil jij elke klus van het aller beste resultaat garanderen. Je vindt niks zo mooi als de glimlach die op het gezicht van je klant komt op het moment dat de nieuwe keuken, de nieuwe vloer of hun nieuwe aanbouw klaar is. Als je zo’n vang man bent zorg je ervoor dat je de juiste producten hebt en voorzien bent van de juiste mogelijkheden. Je wilt dus ook een bus onder je kont hebben die voorzien is van de juiste snufjes en de juiste opties heeft.

De bus is het eerste wat mensen zien als je aankomt rijden en je wilt dus dat het een goed beeld is wat mensen er van krijgen. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk en je wilt dus dat deze goed is. Het is dus belangrijk dat je bus van zowel de buiten- als de binnenkant goed schoon is. Je wilt graag consistent zijn hierin en dit hangt ook vaak samen. Als de bus mooi schoon is van de binnen kant is hij het waarschijnlijk ook van de buitenkant. Je moet er daarom voor zorgen dat je de bus regelmatig even door de wasstraat haalt.

Maar zoals ik al zei moet ook de binnenkant van de bus goed schoon zijn. Als je lange afstanden rijdt is de kans aannemelijk dat je af en toe een boterhammetje eet, een kopje koffie drinkt of een appeltje eet in de bus. Dit zorgt ervoor dat het vies wordt en je moet dit om de tijd even goed schoon maken. Ook kunnen er beschadigingen komen in je leren bekleding. Je hoeft je geen zorgen te maken want het is vrij makkelijk te repareren. Je moet je leer vervenmet indringverf leer. Op deze manier zorg jij ervoor dat je bus mooi blijft.

https://www.leerverfshop.nl/