Andeko
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kosten arbodiensten vergelijken

Recent ging ik Googelen op ‘Kosten arbodiensten vergelijken’. Ik vraag mij namelijk af hoeveel het kost om meerdere arbodienst offertes te ontvangen, zodat ik vervolgens de beste kan kiezen. Maar zou dat duur zijn? Ik heb daar geen idee van! En waarom ben ik eigenlijk op zoek naar een arbodienst? Op die vragen geef ik in dit blogje graag antwoord.

Arbodiensten vergelijken

Al gauw kwam ik Arbomakelaar tegen, waar je arbodiensten vergelijken kunt. En daar is het zelfs gratis! Maar hoe kunnen zij dan blijven bestaan? Omdat ik mij dat af vroeg ben ik op de website gaan kijken hoe dat precies zit. Want dadelijk is het bijvoorbeeld een bedrijfje van een grote arbodienst. Maar op de website staat dat ze onafhankelijk zijn! Ook las ik het antwoord op hoe zij dan blijven bestaan. Wanneer ze een nieuwe klant aanleveren bij een arbodienst, dan krijgt Arbomakelaar daar een bedrag voor. Verder zag de website er heel erg netjes uit. En ik zag dat ik gratis offertes kon ontvangen van arbodiensten, dat ik dan een formulier moest invullen. Dit heb ik dan ook gedaan. En al gauw werd er contact met mij opgenomen.

Offertes arbodiensten

Degene van Arbomakelaar bedankte mij voor het invullen van het formulier. Hij stelde nog een aantal aanvullende vragen over mijn bedrijf en wat ik precies zoek. Ik gaf dan ook aan dat ik graag verzuim onder werknemers bij mijn opgezette bedrijfje wil gaan voorkomen. En daar ook een goed plan voor heb bij voorbaat en wanneer een medewerker ziek is.

Een week later werd ik weer gebeld. En degene van Arbomakelaar.nl gaf aan dat hij enkele hele goede arbodiensten had gevonden die perfect aansloten op het profiel dat ik geschetst had van ideale arbodienst. Ik heb een blik geworpen op de offertes en degene van Arbomakelaar heeft mij daarbij geholpen, met het selecteren van de juiste partij. Daar bedank ik hen dan ook hartelijk voor. Want ik ben nu dan ook met een hele goede arbodienst in zee gegaan.