Andeko
Image default
Vervoer en transport

De geweldige Rolstoeltaxi

Hallo, wij zijn Noot van de Rolstoeltaxi! Wij zijn een gezellige taxi die u allen kan verplaatsen zolang u in een taxi zit. Dit doen wij al jaren en wij hebben hier ook veel ervaring in. Toch is er deze maand iets heel speciaals. We hebben namelijk iets geweldigs te vieren. Hiervoor is een klein verhaaltje nodig. Wij geloven als Noot namelijk in wonderen en daar willen we uitgebreid van vertellen. Daarom zullen we hier eerst wat meer over uitweiden om vervolgens het te hebben over de invulling van deze speciale week.

Chauffeur Tony van de rolstoeltaxi

Tony was een van onze chauffeurs. Het is een aardige gast die jarenlang voor ons reed. Tot op een dag er iets verschrikkelijks gebeurde. Het was een rustige dag en Tony reed een aantal van onze klanten naar de plek van bestemming. Het ging om jongeren die naar school werden gereden. Helaas reed er op dit moment een man dronken achter het stuur en de twee auto’s raakte elkaar. Het veroorzaakte een groot ongeluk. De politie en ambulance was gelukkig al snel ter plaatse, maar het leek erop dat Tony ernstig gewond was geraakt. Hij had de meeste klappen opgevangen. We waren dankbaar om te zien dat de rest er weinig aan over had gehouden. Toch belandde Tony zelf in de rolstoel. Hij bleef wel altijd zeggen dat hij zou vechten voor een kans uit deze rolstoel. Deze maand is het zover! Na een maand lang revalideren, mag hij eindelijk uit de rolstoel om op zijn eigen benen te gaan staan. Dit is een groot feest voor ons en daarom houden we ook speciaal een feest om dit te vieren. Iedereen zal hierbij mee feesten en deel zijn van dit feest.

Feest bij Noot

De taxi’s zullen versiert zijn en ook ons kantoor zal er zo uit zien. We organiseren een groot diner voor iedereen die er interesse in heeft. Ook zal het feest zijn in de taxi’s zelf deze maand. Leuke muziek, slingers en ballonnen. We willen daarom ook vragen of iedereen een leuke boodschap aan Tony willen schrijven en deze in de ballon willen stoppen. Het wordt echt magisch. We willen hem ook verrassen door onze blijdschap te uiten door al deze feestvreugde. Daarom vragen wij aan iedereen: feest u ook mee?