Andeko
Image default
Verbouwen

De beste dakkapel prijs vindt u bij ons!

 

Ga voor de scherpste aanbieding

Een dakkapel aanschaffen is een investering waar je van tevoren natuurlijk goed over moet nadenken. Gezien de kosten en prijzen van dakkapellen is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare bouwonderneming, die de hoogste kwaliteit levert voor een aantrekkelijk bedrag. De dakkapel prijs kan namelijk per aanbieder flink verschillen. Of u nu een kunststof uitvoering, een houten dakkapel of een aluminium variant zoekt: het is verstandig om te zorgen dat je enkele interessante offertes opvraagt om zo de prijzen goed te kunnen vergelijken en voor de beste deal te gaan. 

Prijsindicatie voor kunststof en houten dakkapel

Een standaard kunststof dakkapel kost gemiddeld ongeveer 5000 euro bij een lengte van zo’n 3 meter. Voor een houten uitvoering betaalt u vaak een paar honderd euro meer. Kiest u daarentegen voor een prefab model, dan bent u een stuk voordeliger uit. Omdat prefab dakkapellen in een fabriek worden voor gemaakt, zijn ze snel te plaatsen – binnen maximaal een dag – en bent u minder aan arbeidskosten kwijt. Gemiddeld is een dakkapel prijs van een prefab uitvoering zo’n 20 tot 25 procent goedkoper dan een maatwerk model.

BM Daktechniek staat voor u klaar

Een dakkapel laten plaatsen, of het nu een prefab of maatwerk betreft, kunt u gerust overlaten aan onze professionele bouwvakkers. Uiteraard gaat een van onze adviseurs eerst met u in gesprek om te zorgen voor het in kaart brengen van uw exacte wensen. Zij kijken dan hoe een voordelige dakkapel prijs vastgelegd kan worden voor uw specifieke model. Overigens raden wij aan, als u voordelig uit wilt zijn, te kiezen voor onze voordeligste model: een kunststof prefab dakkapel. Kunststof hoeft natuurlijk niet geverfd te worden, wat op termijn al snel enkele duizenden euro’s aan niet-gemaakte verf kosten scheelt.

Een offerte regelen

Bezoek onze website, waar u een online aanvraagformulier voor offertes vindt. Aanvragen is snel geregeld. Graag tot ziens!