Andeko
Image default
Verbouwen

Kies voor naadloos resultaat met een PU gietvloer

Is uw keuze voor woning of kantoor gevallen voor een PU gietvloer? Dan heeft een vloer van hoge kwaliteit met een prachtig resultaat. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.

Dit zijn de voordelen als u uw PU gietvloer zelf gaat doen

Bij het zelf doen van een epoxy vloer is het inschakelen van professionele hulp in alle gevallen een goed idee. Wilt u weten hoer u eenvoudig en snel uw PU of epoxy gietvloer aanbrengt? Decochip vertelt u dit graag. Naast dat u met het grootste gemak de vloeren zelf aanpakt, krijgt u professionele ondersteuning als u er even niet uitkomt. Maar er is meer. Zo kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levering, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met uw project. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, kunt u het aanbrengen van een epoxy of PU gietvloer eenvoudig zelf doen. Op die manier krijgt u een prachtig resultaat voor in huis. Wist u dat het materiaal daarnaast ook uitermate geschikt is voor industrieën? Om welke reden u ook kiest voor een gietvloer, bij Decochip bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

Een PU gietvloer past perfect in iedere ruimte, of het nu gaat om uw bedrijfsmagazijn die u van een nieuwe, veilige en onderhoudsvriendelijke vloer wilt voorzien of het bij u thuis in de keuken legt. Het is zelfs zo dat vrijwel iedereen dit materiaal zelf kan leggen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan. U kunt direct een PU gietvloer aanbrengen met de producten van Decochip