Andeko
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goedkoop stemkastjes huren

Wij gaan stemkastjes huren bij www.intervote.nl. Voor een bijeenkomst van de leerlingenraad van onze school willen wij namelijk de meningen van de leerlingenraad weten. Ons lijkt het daarom een leuk idee om gebruik te maken van de stemkastjes. Op die manier kunnen wij snel en makkelijk antwoorden achter bepaalde vraagstukken krijgen.

Stemkastjes huren

Naar aanleiding van een mail, naar de werknemers, met de vraag: Waar stemkastjes huren? Kregen wij een aantal reactie toegestuurd van onze werknemers. Hierin beschreef een werknemer dat hij een neef heeft die bij Intervote werkt. De werknemer vertelde in zijn mail dat het bedrijf bekend staat om goedkoop stemkastjes huren.

Ik stuurde om die reden een mail naar intervote, met daarin een uitleg over de situatie. Ik was namelijk opzoek naar een goedkoop bedrijf dat stemkastjes verhuurd. Omdat ik graag de meningen van de leerlingen in de leerlingenraad wilde weten.

InterVote mailde terug dat wij nog die week stemkastjes kunnen huren voor een lage prijs. Ik was overtuigd en besloot om een belletje naar het bedrijf te doen om een bestelling te doen voor goedkoop stemkastjes huren.

Het contact

Het contact verliep soepel. Er nam een vriendelijke werknemer op en hij legde mij nogmaals uit wat de procedure van de bestelling was. Ik moest namelijk eerst mijn gegevens sturen metr daarbij het aantal stemkastjes dat ik wilde huren. Daarna zou ik een terugkoppeling ontvangen met daarin de factuur en algemene voorwaarden.

Zodoende stuurde ik nog die ochtend een mail met daarin de gevraagde gegevens. En nog die middag kreeg ik de factuur en de algemene voorwaarden opgestuurd. Ik antwoorden terug dat ik akkoord ging met de voorwaarden en de voorgestelde leveringstijd.

Bent u ook opzoek naar een goedkoop adres op stemkastjes te huren dan is intervote.nl zeker iets voor u!