Andeko
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Recent moest ik een touringcar huren bij Noot. Wij organiseren ieder jaar, in de laatste week van de zomervakantie, een jeugdweek voor kinderen. Deze week staat bekent om de vele activiteiten die dan plaatsvinden. En zowel bij ons terrein, als buiten de deur. Zo ook ieder jaar bij een pretpark. En dit jaar is dat de Efteling. Nu is aan mij gevraagd of dat ik een touringcar huren wil. Maar waar moet ik dat doen? In dit blogje leg ik dat graag uit.

Waar touringcar huren

Maar waar moet ik dus een touringcar huren? Daarvoor ben ik gaan Googelen. En al gauw vond ik Noot.nl. Zij zitten gevestigd in Ede. Dit is dus vlakbij, want wij komen uit Veenendaal. En ik herinner mij dat ik vaak hun busjes en touringcars heb zien rijden, dus dit lijkt op een grote partij! Daarom besloot ik contact op te nemen met Noot Personenvervoer touringcar huren. Ik heb op de website het contactformulier ingevuld. Ook las ik hier dat zij veel ervaring hebben met het vervoeren van kinderen. Dit vind ik erg belangrijk. Zij moeten namelijk door de chauffeurs anders benaderd worden dan wanneer het bejaarden zijn.

Al gauw kreeg ik een reactie van Noot. En zij gaven aan dat zij met enorm veel belangstelling uitkijken om ons te gaan vervoeren naar de Efteling toe. Wij hebben vervolgens nog telefonisch contact met elkaar gehad. En hierbij hebben wij overlegd over bijvoorbeeld hoeveel kinderen het gaat en hoeveel begeleiders etc. Uiteindelijk bleek dat wij met vier bussen naar het pretpark toegaan!

Efteling

De dag was aangebroken! Vele kinderen kijken het meest naar deze dag van de week uit, omdat we naar het pretpark gaan. En nu dus naar de Efteling! Het was een hele mooie dag en de bussen van Noot Personenvervoer stonden er op tijd en hebben ons uitstekend vervoerd.