Andeko
Image default
Marketing

Een SEO specialist zoeken voor onze website

Ik was op zoek naar een SEO specialist die mij kon helpen om mijn website hoger te krijgen in Google. Op de website zelf kan ik bepaalde dingen aanpassen en hoe ik de SEO ervan gebruik. In het begin heb ik dit zelf geprobeerd, maar ik merkte dat het niet zo goed ging en dat ik juist het tegenovergestelde deed voor mijn website. Ik kreeg het verkeerde verkeer en er werd minder verkocht. Dus ik had echt een specialist nodig. 

Hoger in Google door de SEO specialist

De SEO specialist kon mij beter helen met de website, omdat ik zelf niet genoeg kennis er van heb. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Doelbewust terecht. Een Online marketing bureau die gespecialiseerd is in SEO, en dat was precies wat ik nodig had. Nadat ik contact met hen opzocht, kreeg ik binnen no-time antwoord en kon ik zelfs daar komen om een gesprek te voeren met de SEO specialist. Dit vond ik zelf ideaal, omdat ik zo kon meekijken wat zij anders doen dan wat ik deed. Ze waren erg flexibel met een afspraak inplannen , dus ik kon over een paar dagen al terecht bij het kantoor.

Doelbewust heeft ons verder geholpen

Ik werd bij Doelbewust vriendelijk begroet en ging daarna zitten in de kantine aan een grote tafel. Daar konden we goed bespreken wat het probleem was van mijn website ne hoe zij dit het beste konden aanpakken. Ze keken even naar de website en gaven mij meteen goede tips wat ik kon veranderen om beter in Google te komen te staan. Na de gehele analyse boden ze aan om mijn website helemaal te optimaliseren met SEO. Ik was hier zeker voor en liet hen hun gang gaan. Binnen een paar weken zag ik meteen een groot verschil in de statistieken. Alles was beter en ik had meer verdient in een dag dan andere dagen. De specialisten van Doelbewust weten wat ze doen.

Meer weten over de producten en diensten van Doelbewust? Bekijk dan eens de website www.doelbewust.nl voor meer informatie.