Andeko
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor de Ram komende maanden

Mei-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, wanneer je je deze maand geblokkeerd voelt op je werk, uit je frustraties dan niet met roddels of chagrijnigheid. Heb je wel eens gemerkt dat problemen met meerderen of “het systeem” op je werk overeenkomsten vertoont met kwesties met je ouders of familie? Mediteer hier op. Het klinkt misschien bizar, maar er kunnen enorme doorbraken plaatsvinden in zowel je geest als je externe omgeving wanneer deze aha-erlebnis ervaart. Je kunt zelfs een promotie of een nieuwe baan aangeboden krijgen waardoor je niet meer geconfronteerd hoeft te worden met de persoon die problemen veroorzaakt. Deze maand staat ook in het teken van financiële overvloed, dus sta ervoor open om te ontvangen!

April-horoscoop voor de Ram

Gefeliciteerd beste Ram! Je bent zo gepassioneerd en levendig! Dit geboortejaar keer je je aandacht naar je spirituele visies voor de toekomst. Je kunt impulsief zijn en raakt snel verveeld, dus mediteren kan nogal frustrerend voor je zijn. Zie de tijd die je aan je innerlijk besteedt als een groots avontuur! Verken ideeën van het kwantumuniversum in je (schrijvers zoals Joe Dispenza of Bruce Lipton). Laat je leiden door je innerlijke verwondering en verwachtingen, zodat je je spirituele doelen kunt volhouden. Let ook goed op je woordkeuze. Verander wat je zegt om je leven, en dat van anderen, meer kracht te geven!

Maart-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, Chiron komt voor het eerst in 50 jaar het sterrenbeeld Ram binnen! Chiron draait om heling, op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. De komende jaren nodigen je uit om de indrukwekkende kracht van manifestatie te ontdekken, vanuit de integriteit en kracht van je ziel. Focus op het bestuderen van bijvoorbeeld yoga, reiki of meditatie. Omdat Mercurius retrograde is, voel je dat je intuïtie en verbondenheid met het universum veel sterker zijn. Ook kun je positieve veranderingen verwachten, zoals een financiële meevaller, gezondheidsverbeteringen of inzichten die emotionele blokkades oplossen.

Februari-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, dit is een geweldige maand voor je carrière! Nu kun je eindelijk die baan of taak krijgen waar je al maanden naar streeft. Mars staat nog steeds in je teken, waardoor je de benodigde inspiratie en energie hebt om aan nieuwe doelen te werken. Maar zorg er wel voor dat je dagelijks even mediteert of reflecteert, zodat je je energie en kracht zo efficiënt en wijs mogelijk kunt inzetten. Je intuïtie staat ook op scherp, dus maak daar absoluut gebruik van! Denk diep na over waarom je er soms moeite mee hebt om je toe te leggen op relaties. Zorg ervoor dat je ook binnen een relatie geen afstand creëert van je partner. Soms kan “verveling” een uiting zijn van je angst voor intimiteit.

Januari-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, deze maand komt de energetische en spannende planeet Mars je teken binnen! Dit is een hoogtepunt dat eens in de twee jaar plaatsvindt, en daarmee het ultieme moment om veranderingen in gang te zetten. Je kunt van baan veranderen, een nieuwe relatie beginnen of enorme vooruitgang maken qua zelfvertrouwen. De zonsverduistering deze maand helpt je diepgewortelde patronen doorbreken, waardoor je jezelf niet meer steeds zo tegenwerkt. Mediteer op conflicten die deze maand ontstaan en je zult inzichten krijgen om ze niet alleen op te lossen, maar ook met wortel en al uit je systeem te krijgen. Zo komt er meer ruimte vrij voor succes! Ook krijg je nieuwe inzichten in financiële kwesties, zodat overvloed niet alleen kan binnenstromen maar ook binnenblijven!

December-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, je kunt deze maand verwachten dat de emoties en relaties sterk oplopen, dus wees op je hoede dat je geen ruzies gaat uitlokken. Dit is voor jou namelijk onbewust een manier om wat meer ademruimte te creëren. Het is beter om eerlijk en bewust te zijn, en de tijd te nemen voor stille reflectie. Mediteer op gevoelens van kwetsbaarheid, en laat je emoties als een golf over je heen voeren. Je zult je sterker en liefdevoller, en ook meer vertrouwen kweken. Vergeet niet dat groei en risico altijd samen gaan. Nu Mercurius direct keert, is het een mooi moment om je spiritueel te verdiepen, door bijvoorbeeld yoga te beoefenen, te bidden of mediteren. Als je je verveeld voelt, geef dan niet zomaar op, want er staan je veel inspirerende doorbraken te wachten!

November-horoscoop voor de Ram

Beste Ram, Venus en Neptunus bewegen direct, waardoor veel verwarringen binnen relaties eindelijk ophelderen. Verwijderd: Mediteer op hoe je gebalanceerd kunnen blijven tussen hoop en verwachtingen versus de realiteit, of dit nu op het gebied van relaties, carrière of wat dan ook is. Communicatie is essentieel, zodat er geen veronderstellingen zijn. Verwijderd: Gebruik ook je creatieve vaardigheden om belangrijke levensdoelen te visualiseren, en zorg er daarna voor dat je actie onderneemt zodat ze ook daadwerkelijk kunnen manifesteren. Verwijderd: Het is tijd om je spiritualiteit te vernieuwen, dus zorg ervoor dat je tot rust komt en mediteert, zodat je je innerlijke stem kunt horen. Als passievolle Ram lijkt het misschien saai, maar er staat je spannend innerlijk avontuur te wachten!

Oktober-horoscoop voor de Ram

Nu Venus retrograde keert, is het belangrijk om je financiën onder de loep te nemen en te kijken naar waar je geld aan uitgeeft terwijl je het misschien niet eens nodig hebt. Het is ook een mooi moment om eventuele schulden meer prioriteit te geven. Als je een neo budget opstelt, zorg er dan ook voor dat je een beetje geld opzij zet om te verkwisten, zodat je niet gaat rebelleren tegen teveel beperkingen. Mediteer op wat je echt belangrijk vindt, of het nu dingen, mensen, spirituele opvattingen zijn of wat dan ook. Leef vanuit je kern integriteit, maar maak ook tijd vrij om plezier te hebben! Besteed voldoende tijd aan vrienden en dingen die je leuk vindt.

Lees alles over de horoscoop Ram op Horoscoop Luna.nl Lees ook je horoscoop vandaag of de daghoroscoop Ram.