Andeko
Kunst en Kitsch

Wij bieden een Populaire kunstprint

Hij stijgt in populariteit, eerst bij de interieurdesigners en nu ook bij de rest van het volk: de nieuwe kunstprint. Wat het is? Een uitgeprinte kopie van een kunstwerk, maar wel van goede kwaliteit en voor een veel lagere prijs. Dat is al een deel van waarom een kunstprint populair is: door de lage prijs kun je vaak wisselen van kunstwerk, dit geeft een hele andere look aan de ruimte. Ideaal voor mensen die constant de sfeer in hun huis willen veranderen, maar niet super veel geld uit willen geven. Het is ook perfect voor studentenkamers, geen student heeft geld voor echte kunst en op deze manier komt er toch wat sfeer in je kamer.

Soorten kunst

Omdat een kunstprint eigenlijk een kopie is, kunnen er veel van gemaakt worden. Echter mag niet ieder schilderij door iedereen gekopieerd worden. De eigenaar of kunstenaar moet daar toestemming voor geven. Er zijn veel kunstenaars die hun kunst verkopen als kunstprint, naast dat ze het originele doek verkopen. Eigenlijk kun je op kunstsites die ook kunstprint verkopen, wel alle stromingen schilderijen vinden. Dit geldt ook voor onderwerpen, daar is ook genoeg variatie in. Zo kunt u iets vinden wat echt bij uw stijl past. Ook kunt u daardoor een perfect cadeau vinden. Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van verschillende schilderijen en deze naast elkaar te hangen.

Ophangen kunstprint

Het is mogelijk om uw kunstprint te kopen in een lijst of om het zelf in te lijsten. Ook is het leuk om een combinatie van meerdere kleine schilderijtjes naast elkaar te hangen, of zelfs negen in een vierkantje. Ook zijn er veel mensen die meerdere schilderijen bij de trap hangen. Het is namelijk mogelijk om de schilderijen in verschillende grootte te printen. Zo kunt u een effect creëren of echt een statement piece ophangen.Gerelateerde artikelen

Kunst in huis halen met art prints

Een betaalbare art print kopen doe je op deze website

Mooie artprint in de slaapkamer