Andeko
Image default
Kunst en Kitsch

Een betaalbare art print kopen doe je op deze website

Een prachtige art print kopen is een heel bijzondere manier van het brengen van kunst in je woning. Je wilt misschien wel wat meer kunst in je woning of in je kantoorpand toepassen, maar de kunst die jij mooi vindt en geschikt vindt voor in de ruimte waar je dit voor ogen had is allemaal behoorlijk prijzig, waardoor je toch elke keer maar niet de keuze maakt om dit aan te schaffen. Deze manier van het aanschaffen van kunst wordt steeds populairder, omdat het een betaalbare manier is en het bijna niet van echt te onderscheiden is. Je kunt deze art prints voor een langere tijd gebruiken en het zijn dus geen posters die binnen een aantal weken of maanden alweer vergaan. Een art print kopen is juist een manier om kunst in huis te brengen op een betaalbare wijze en waarvan de kwaliteit ook nog goed is. 

Maten en soorten

Een art print kopen kan je doen in diverse soorten en in maten. De prijs is daar natuurlijk afhankelijk van. Heb je bijvoorbeeld een grote art print dan betaal je uiteraard een hoger bedrag dan wanneer je een kleinere art print gaat kopen. Het gaat er bij de prijs ook om of je de art print gaat kopen met of onder een daarbij behorende lijst Het kan een manier zijn om een art print helemaal af te maken, maar sommige mensen vinden het juist mooi om hier geen lijst omheen te hangen, of ze willen juist de print in een eigen lijst hangen. 

Kortingen

Wanneer je een extra art print gaat kopen, krijg je nog een voordeel want je zal 5% korting krijgen op het eindbedrag. Koop je er in totaal 4 dan krijg je maar liefst een korting van 15%, maar koop je er 6 dan is de korting zelfs 25%. Je kunt de art prints natuurlijk niet laten liggen. Ga op zoek naar een art print die goed bij jou past!