Andeko
Kunst en Kitsch

Kunst in huis halen met art prints

Met mooie art prints haal jij kunst in huis tegen een zeer betaalbare prijs. Misschien is het je al opgevallen, maar art prints worden steeds populairder. Je hebt kunst in je huis hangen en hebt hier geen fortuin voor hoeven te betalen Vaak is echte kunst dat gemaakt is van verf en andere middelen een stuk duurder. De art prints zijn een zeer goed alternatief en wordt dus steeds vaker aangeschaft. Veel stylisten van interieurs kiezen er ook voor om deze manier van kunst te gebruiken voor het aankleden van diverse ruimtes. Bijvoorbeeld een entree van een kantoorpand is mooi te verrijken met de art prints. Wanneer je hier dan binnen komt krijg je direct een goed  beeld van het bedrijf. 

Soorten en prijzen

Je kunt art prints vinden in allerlei soorten en maten en dat betekent ook dat de prijzen van de art prints nogal kunnen verschillen van elkaar. Het gaat er om wat de maat en het formaat is van de art prints, maar daarnaast gaat het er ook om of je wel of geen lijst hebt om de print. Je kunt op de website bij iedere print goed bekijken waar het bedrag naar tie gaat wil je een van de art prints bestellen, maar heb je geen behoefte aan een lijst eromheen, dan is dat uiteraard ook mogelijk en bestel je deze zonder lijst. Mocht je wel een lijst willen zijn hier diverse mogelijkheden in. Er wordt altijd aangegeven welke lijst er het meeste wordt gekozen bij de art print. 

Korting

Wanneer je meerdere art prints krijg je altijd een korting. Wanneer je er 2 besteld krijg  je al een korting van 5 %, maar bestel je er nog meer dan krijg je maar liefst 25% korting. Dat is mooi meegenomen natuurlijk als je van plan bent meerdere art prints in je huid of in het kantoorpand te hangen.Gerelateerde artikelen

Voordelig schilderijen van Nederlandse schilders kopen?

Wij bieden een Populaire kunstprint

Prachtige art prints voor iedereen