Andeko
Image default
Industrie

Een betonboor van technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl bent u aan het juiste adres voor een nieuwe betonboor. In onze collectie zit bijvoorbeeld de SDS-plus premium 4-snijder. Deze boor komt met een 19-delige set met kleine verschillen tussen de boorkoppen, zo weet u zeker dat u de gaten kunt boren die specifiek aansluiten op wat u nodig heeft. U kunt natuurlijk ook voor andere producten omtrent klussen bij ons terecht. 

Betonboor of andere producten. 

Of u nu op zoek bent naar een betonboor of andere producten rondom het grootschalig klussen, bij technischeprodukten.nl vindt u het. Zo hebben wij bijvoorbeeld supersterke lijm van het merk Chemisch Anker, maar ook anti-dreunplaten en vetnippel klem mondstukken. Wij hebben een van de grootste assortimenten aan producten in Nederland. Onze specialisatie ligt bij lijmen, afdichten, reinigen, smeren en ontvetten, maar natuurlijk leveren wij ook andere producten. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van producten voor de bouw en industrie en kunnen u dus een uitgebreid aanbod aanbieden. Is er toch iets wat u mist? Laat het ons dan weten, dan gaan wij er direct mee aan de slag!

Advies

Bij technischeprodukten.nl zijn wij niet alleen uw leverancier van technische producten, maar ook uw adviseur. Weet u bijvoorbeeld niet helemaal zeker welk product het beste aansluit op uw klus? Of weet u niet welke toepassingen u nodig heeft op uw boor? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Bovendien hebben wij alleen producten van de allerhoogste kwaliteit, zodat u er vanuit kunt gaan dat uw klus geklaard wordt! 

Snelle levering

Heeft u een bestelling geplaatst in onze online webshop? Dan krijgt u het vaak al de volgende dag thuis, dit geldt voor de artikelen die u voor vier uur ’s middags heeft besteld. Doet u een bestelling van meer dan honderd euro, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Kijk op onze website voor meer informatie. Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor de beste deals en producten van de beste kwaliteit. Vraag uw offerte aan en zie direct welke voordelen u kunt krijgen!