Andeko
Image default
Kunst en Kitsch

Mooie artprint in de slaapkamer

Met al duizenden foto’s van de zomer opgeslagen in onze cloud opslag, is het tijd om deze fijne herinneringen naar de fysieke wereld te brengen! Kies voor een art print . Of het nu gaat om de leukste momenten tijdens het recentste zomerfestival, een fantastische zonsondergang over de bergen of een geweldige prent van je laatste vakantie, kies voor een foto als art print de slaapkamer.

Plexiglas of canvas voor art print

De plexiglas foto biedt geen ruimte voor twijfels. Het glazige reflecterende oppervlak is een perfecte manier om de fijne kunstkwaliteiten van je foto te versterken! Als je uitkijkt naar de installatie van een mini-tentoonstelling van je meest adembenemende foto’s, is plexiglas echt de juiste keuze voor je afdrukformaat! Kost deze luxe je een fortuin? Helemaal niet, art print voor de slaapkamer hoeft echt niet duur te zijn. Ook kan je ook kiezen voor wanddecoratie in de slaapkamer. Met de foto op canvas is het nog leuker om de momenten her te beleven en het staat ook nog eens leuk als art print in de slaapkamer. Het kaderwerk, dat geproduceerd wordt van zorgvuldig geselecteerd hout, een perfect uitgestrekt canvas en een afdrukkwaliteit die zo goed als echte foto’s.

Herleef de zomer met art print

Je zomerfoto’s zijn vast veilig opgeslagen in tientallen mappen. Zeggen dat enkel een echte afdruk op fotopapier je foto tot zijn recht kan laten komen, is echter hetzelfde als dit stil houden. In tegenstelling tot wat je mogelijk denkt, drukken mensen nog steeds foto’s af, en in vrij groten getale. Met meer dan 30 miljard afdrukken in dit jaar alleen, heb je alle reden om deel te nemen aan het feestje. Breng je zomerfoto in de fysieke wereld, en maak het een echt, tastbaar en voor altijd aanwezig onderdeel van je dagelijkse leven als art print ie in de slaapkamer.