Andeko
Image default
Energie

Ook je elektrische boiler of cv koop je eenvoudig on- line!

Elektrische boiler of cv koop je eenvoudig on- line!

On- line je spulen kopen is deze dagen heel normaal en in de meeste gevallen zelfs de enige mogelijkheid.
Dus heeft je oude boiler ineens de geest gegeven en ben je nu op zoek naar een nieuwe, is het fijn te weten dat je zelfs een elektrische boiler of cv op deze manier kunt aanschaffen. 
Alleen, hoe weet je nu hoe veel liter en welk type voor jouw persoonlijke situatie het meest geschikt is?

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze de oplossing! Op deze website kan je gebruik maken van een handig hulpje;  
een online calculator.

Het werkt zeer eenvoudig; je vult al jouw gegevens en verbruik in en er rolt zo een advies op maat uit! Op deze manier kom je er snel achter wat voor jouw persoonlijke situatie de meest geschikte keuze is. Dit kan ook met keuze voor een elektrische cv ketel, de kans bestaat dat die op ook op z’n einde loopt namelijk. Ben je meteen klaar.

Keuze zat op deze website. Close-in/up boilers van het bekende merk Lemet zijn al verkrijgbaar vanaf 5 of 10 liter
Deze modellen hebben een zeer dikke isolatiewand van het nieuwste polyuretaanschuim en een buitenwant van kunststof. 
Bij grotere modellen (van 30 t/m 2000) liter is een metalen buitenwand gebruikt. Dankzij deze isolatie zal het water in de boiler zeer lang warm blijven en daardoor bespaar je direct op het energieverbruik.

Dit merk heeft ook een Eco versie in het assortiment. Deze EcoWay boiler is computergestuurd en regelt zelf wanneer het nodig is om bij te verwarmen. Dankzij de goede isolatie is dat namelijk niet constant nodig. Zo bespaar je nog meer energie.

 

 

 

 

Dus ben je toch lekker on- line aan het winkelen, maar wil je niet te veel geld uitgeven op dit moment, doe je er goed aan eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu te brengen. Zij hebben alles op voorraad en hanteren super scherpe prijzen. 

Een dikke aanrader dus!

https://elektrischeboiler.eu/