Andeko
Image default
Energie

Een schijnwerper installeren

Sommige essentiële upgrades zijn voor de meeste huiseigenaren haalbaar, maar bedrading projecten zijn niet voor iedereen weggelegd. De eerste stap is het installeren van een schijnwerper. De installatie van buitenschijnwerpers is een geweldige manier om de beveiliging, veiligheid en uitstraling van uw huis ’s nachts te verbeteren. Schijnwerpers zijn een uitstekende optie om gebieden rond uw eigendom, zoals donkere hoeken of ingangen, te verlichten en te accentueren. Het is de basis van landschap verlichting. Bij het verlichten van een huis worden de lampen laag in het landschap geplaatst en naar boven gericht op uw huis. Uw huis baadt in het licht terwijl ze een brede straal werpen die de architectonische details benadrukt.

Locatie kiezen voor schijnwerpers

Kies een locatie waar er ’s nachts behoefte is aan meer licht. Een huisingang en garagedeur verlichting zijn ideaal voor beveiliging en verlichting. Als u een schuur op uw eigendom heeft, plaats dan een lamp in een donkere hoek om indringers af te schrikken. Door beweging geactiveerde schijnwerpers kunnen worden geïnstalleerd om een ​​loopbrug te verlichten. Veel schijnwerper modellen hebben een bewegingsdetector of een lichtsensor die detecteert wanneer de zon ondergaat en de lichten aanzet. Als u de schijnwerper hoog installeert – bijvoorbeeld in de buurt van het dak – voor voldoende dekking, moet u een ladder beklimmen en de locatie markeren met plakband, een stift of een pen.

Eenvoudige elektrische upgrade

Onze eerste doe-het-zelf-upgrade – het installeren van een buitenschijnwerper – kan door vrijwel elke huiseigenaar worden gedaan. We hebben foto’s en illustraties bijgevoegd die alle basisstappen en de bedrading verbindingen schetsen om uw werk te vergemakkelijken. Als uw huis anders is aangesloten dan in de voorbeelden, raadpleeg dan een elektricien. Als u het nog steeds niet zeker weet, kunt u ook aannemers van Elektromonteurs Rotterdam inhuren als u in de buurt woont om de laatste elektrische aansluitingen te maken en te controleren op overtredingen van de code nadat u kabels hebt gelegd, dozen hebt geïnstalleerd en schakelaars en stopcontacten hebt aangesloten. In de meeste gemeenten kunt u uw eigen elektrische werk doen, maar u kunt het huis van iemand anders niet aansluiten.) Zorg er bovendien voor dat u de juiste vergunningen van uw plaatselijke bouwafdeling hebt voordat u begint. Verder wordt uw werk zowel in het beginstadium als na voltooiing gecontroleerd, aangezien het de wet is.

Het armatuur voorbereiden

Om uw schijnwerper te installeren, snijdt u een gat aan de buitenkant van uw huis met een elektrische boor en gatenzaag. Schijnwerpers zijn effectiever als ze hoger worden geplaatst. Het zou helpen om het gat groot genoeg te maken voor de kabel die je gaat gebruiken om de armatuur van stroom te voorzien. Sluit het elektriciteitssnoer aan op de aansluitdoos door het door een buitengat te vissen en het aan te sluiten met plakband.