Andeko
Image default
Energie

Een leuke job in het energie callcenter in Nijmegen Kerkenbos

 

 

Een job doe je meestal voor het leven, daarom is het belangrijk om een baan te kiezen waarbij je je goed voelt en die je graag doet. Sommige mensen kiezen soms vaak om de verkeerde redenen voor een baan. Ze kunnen er veel geld mee verdienen en dat mag niet de drijfveer zijn. Als je je baan niet graag doet, kan je ze toch niet volhouden, ongeacht of je er nu veel mee verdient. Wanneer je gaat solliciteren in Nijmegen dan mag je van geluk spreken, er is een uitgebreid vacatureaanbod zodat er zeker iets tussen zit naar jouw zin en er zijn een aantal vacatures bij waar bovendien ook nog eens wat geld mee te verdienen valt.

 

Werken in een sociale, fijne gemeente

 

Veel geld verdienen Nijmegen mag niet de hoofdreden zijn waarom je komt solliciteren in deze gemeente. Ook al zijn er jobs waarbij je hier veel geld kan verdienen, het belangrijkste is dat je terecht komt in een fijne gemeente waar het niet alleen aangenaam is om te wonen maar ook aangenaam is om er te werken. Nijmegen houdt namelijk rekening met zijn inwoners maar evengoed met zijn personeel. Er wordt geluisterd en heel vaak gecommuniceerd. Ook als personeel mag jij dus je zegje doen en wordt dit geapprecieerd.

 

Uiteenlopende vacatures in callcenters in nijmegen

 

Nijmegen staat erom bekend een gemeente te zijn die volop aan stadsontwikkeling doet en af en toe graag vernieuwingen in de gemeente aanbrengt. Dit is niet alleen zeer fijn voor de bewoners maar het zorgt ook voor banen. Voor alle projecten die op de agenda staan, is er wel wat personeel nodig. Dit maakt de waaier aan vacatures des te uiteenlopender. Zo zijn er vacatures voor een applicatiebeheerder of een financieel adviseur. Maar evengoed is er een vacature voor een beleidsadviseur openbare werken en veiligheid. Jong en oud komt dus in aanmerking voor de jobs in Nijmegen.

 

Vacature Nijmegen Callcenter

 

Wanneer je graag werkt en voor wie genoeg geld verdienen met zijn baan toch niet zo onbelangrijk is, moet eens gaan kijken naar de vacature Nijmegen Callcenter. Veel geld verdienen Nijmegen is mogelijk in het callcenter van BespaarUni. In dit center proberen ze mensen te helpen besparen op hun energiekosten en goedkope leveranciers voor mensen te zoeken. Hiervoor wordt je royaal betaald per uur en krijg je extra beloningen en bonussen wanneer je een contract binnen haalt. Ook worden er maandelijks te gekke prijzen uitgeraakt aan de beste werknemers van die maand.

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl