Andeko
Image default
Bedrijven

welk hostingpakket heb ik nodig

welk hostingpakket heb ik nodig

Welk hosting pakket heb je eigenlijk nodig. Dit is vaak het dillema als je opzoek bent naar hosting. Je wordt namelijk overal verleid met onduidelijke hosting pakketten. Ook wordt meestal onbelangrijke informatie als heel aantrekkelijk aangeprijst waardoor je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Wij proberen je hier in de komende 5 minuten meer duidelijkheid in te scheppen. Ook geven wij een hosting tip. Hier kun je natuurlijk zelf mee doen wat u zelf wilt.

Wat heb je eigenlijk nodig om uw website te hosten?

U heeft een webruimte nodig, met zowel voldoende ruimte en de benodigde modules en applicaties zodat al je websites en scripts op en vlotte manier kunnen functioneren. Ook is het natuurlijk van belang dat je binnen je afgesproken bandbreedte blijft om onnodige kosten te besparen.

Waarom bieden hosting providers hun producten vaak erg onduidelijk aan?

Ze proberen natuurlijk om jou te strikken gezien er enorm veel concurrentie is binnen de hosting branche. Wij hebben onderstaand 1 hosting gevonden die wel heel duidelijk enkel wat van belang is aanprijst. Verder hebben wij al uit ervaring ondervonden dat ze verder alle benodigde modules en software binnen hun servers hanteren. Zodat u middels hun goedkoopste of hun duurste pakket echt volledig kunt genieten van uw webhosting.

Indugas Starter – 1.5 gig ruimte, genoeg bandbreedte en tot 10 domeinen.

Indugas Industrieel is hun grootste pakket, met maar liefst 40 gig webruimte. Daarnaast kan je 250 domeinen plaatsen.

Ook bied deze partij nog tussenliggende pakketten aan.

http://www.indugas.nl