Andeko
Image default
Beauty en verzorging

Opzoek naar een mening over cosmetische ingrepen

Vooral de eerste keer is het spannend en is de knoop moeilijk door te hakken. Ga je wél of geen botox gebruiken?

Aller eerst is het heel belangrijk als je op het idee komt, je goed laat informeren. Het is ontzettend belangrijk dat je je keuze baseert op de woorden van een expert. Botox heeft namelijk een redelijk slechte naam. Deze is tegenwoordig geheel onterecht trouwens, maar er zit nog steeds wel degelijk verschil tussen elke botox kliniek. De slechte naam is ontstaan door bedrijven die niet bezig zijn met hun werk en gebruik maakt van slechte producten.

Nadat je je hebt laten informeren bij een expert is het geen slecht idee om online te zoeken naar reviews. Voor u zijn een heleboel mensen geweest die de keus hebben gemaakt om botox te gebruiken. Je kan kijken waar zij dit gedaan hebben, hoe de operatie was en wat het resultaat is van de ingreep. Je dus kijken voor welke botox zones zij gekozen hebben en wat de ervaring hiervan is. 

Botox wordt niet alleen gebruikt om er mooier van te worden. Botox wordt vaak ook gebruikt tegen hoofdpijn. Hoofdpijn wordt namelijk vaak veroorzaakt door strak staande spieren. Ook wel bekend als een spanningshoofdpijn. Botox verslapt de spieren tijdelijk en hierdoor zal de hoofdpijn afnemen. Vergeet niet dat aspirines in welke vorm dan ook eigenlijk (vooral bij regelmatig gebruik) slecht zijn voor de gezondheid. Er zitten allerlei kunstmatige producten die helemaal niet in je lichaam thuis horen. Nu wordt het maatschappelijk geaccepteerd maar ik raad af om dit soort medicijnen nog te gebruiken

U moet natuurlijk in gedachte houden dat botox maar tijdelijk is. Het is een natuurlijk eiwit dat van zicht zelf al voorkomt in je lichaam. Het wordt dus ook door je lichaam afgebroken. Het enige dat het doet is de spieren tijdelijk verslappen waardoor de rimpels weg gaan.

http://faceland.nl/